Το govastileto.gr σας πηγαίνει στην παράσταση το «Δουλειές με Φούντες», στην «Θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη». Σας προσφέρουμε συνολικά 10 διπλές προσκλήσεις.

Η κλήρωση έγινε και οι 10 τυχεροί που κέρδισαν 5 διπλές για την απογευματινή παράσταση το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 18:00, και 5 διπλές για την βραδινή παράσταση το  Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 21:00 είναι οι:

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/12 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΩΛΑ

ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΡΟΖΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΖΑΡΑΚΑ ΣΤΕΛΛΑ

ΚΑΚΙΛΤΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/12 ΒΡΑΔΙΝΗ

ΓΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΛΛΙΒΩΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΖΗΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΡΜΑΟΥ ΓΩΓΩ


Υπόθεση:

Η Λούση είναι χήρα και ζει αποκομμένη από τον έξω κόσμο σε μια μονοκατοικία, την οποία κινδυνεύει να χάσει.Ο θυμός της δεν την αφήνει να βρει πια καμία χαρά στη ζωή της. Αρνείται κάθε επαφή ακόμα και με την κόρη της. Μοναδική συντροφιά της μια βουκαμβίλια και μια καταθλιπτική γειτόνισσα.

Ένα παράξενο δέμα που βρίσκει κρυμμένο στη βουκαμβίλια της θα γίνει το βασικό συστατικό σε μια περιπέτεια, στην οποία ανακατεύονται ένας άνεργος ηθοποιός, μια βασίλισσα της νύχτας, ένας ατάλαντος κακοποιός και μια ατζαμού μυστική αστυνομικός σαν τα υλικά ενός κέικ, που θα φέρει και πάλι τη χαρά στη ζωή της Λούση.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά:

Βίβιαν Κοντομάρη
Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου
Φωτεινή Ντεμίρη
Ορφέας Παπαδόπουλος
Ελευθερία Ρήγου
Δημήτρης Τσέλιος
Φιλική συμμετοχη: Κατερίνα Ζαρίφη

Συντελεστές:

Κείμενο: Χάρης Μπόσινας
Σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος
Σκηνικά – Κοστούμια: Μαρία Φιλίππου
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Μουσική: Μάκης Σούλης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γωγώ Μαρινάκου
Φωτογραφίες: Πάνος Γιαννακόπουλος (StudioΑmynta 13)
Οργάνωση παραγωγής : Αλεξάνδρα Μήνου
Κείμενο: Χάρης Μπόσινας
Σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος

Παραγωγή: Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου – Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 210 3477878

Μέρες και ώρες παραστάσεων

Παρασκευή – Σάββατο στις 21:00
Σάββατο λαϊκή απογευματινή και Κυριακή στις 18:00


Τιμές εισιτηρίων

Γενική Είσοδος: 16€
Αμέα – ανέργων – φοιτητικό – παιδικό – συνταξιούχων 12€
Σάββατο λαϊκή απογευματινή: Γενική είσοδος: 12€

Όροι  Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα & έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας  zougla.gr, govastileto.gr & της εταιρείας Θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών.

Ο διαγωνισμός διαρκεί από την Τετάρτη 27/12/2017 έως και το μεσημέρι της Παρασκευής 29/12/2017.  Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω  ηλεκτρονικής κλήρωσης  και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο govastileto.gr  την Παρασκευή  29/12/2017 .

Οι συμμετέχοντες  του διαγωνισμού πρέπει να δώσουν τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο) μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος  στο info@govastileto.gr με την ένδειξη  «Δουλειές με Φούντες».

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά (ονομαστική λίστα με τις ημερομηνίες χρήσης πρόσκλησης) την Παρασκευή  29/12/2017. Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν το δώρο/ πρόσκληση από τα εκδοτήρια  την ημέρα της παράστασης που έχουν κληρωθεί.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, δεν μεταφέρονται ημερολογιακά   και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία όπως επεξεργαστεί τα προσωπικά στοιχεία τους για προώθηση ενημερωτικού υλικού.
Η διοργανώτρια εταιρεία  Θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους παρόντες όρους.

Η εταιρείες Θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη, zougla.gr & govastileto.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαριά αμέλειά τους