Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Το τατουάζ», ο Τόνυ αφού αγωνίζεται να πείσει την Τατιάνα να μην χωρίσουν κι εκείνη είναι ανένδοτη, φεύγει για Αγγλία και η Τατιάνα καταρρέει.

Ο Αλέξανδρος έχει μια έντονη συζήτηση με τον Σάκη για τα όρια της σχέσης του με την Λήδα. Η Σαμίρα γεννάει, το σκάει κι αφήνει το νεογέννητο στον Παύλο και την Μάρθα που πελαγώνουν.

Η Τατιάνα καταφέρνει και κάνει τον σύζυγο του τελευταίου θύματος να ομολογήσει ότι αυτός την σκότωσε κι όχι ο serial killer. Η Αμαλία ζητά από τον Θεοχάρη να ζήσει μαζί του, ενώ η Τατιάνα δέχεται επίθεση μέσα στο σπίτι της.

Η Όλγα, γίνεται καχύποπτη απέναντι στον Αλέξανδρο, όταν μαθαίνει πως ξεκίνησε το χτίσιμο του σπιτιού του στα Μετέωρα, κάτι που στο παρελθόν υπήρξε επιθυμία της Άννας.

Ο Θεοχάρης προσπαθεί να συνέλθει απ’ τον χωρισμό του με την Βέρα, ενώ η Αμαλία επιμένει να επιστρέψει στο σπίτι τους για να συνεχίσουν τη ζωή τους από ’κει που την άφησαν.

Η οικογένεια Μελά περιθάλπει και φροντίζει με μεγάλη μυστικότητα το μωρό της Σαμίρα. Η Μαργκώ προχωρά το σχέδιο εξόντωσης της Τατιάνας, ενώ την ίδια στιγμή η τελευταία αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει «κοριός» στο σπίτι της. Η Ελένη κάνει μια αθώα ανακάλυψη, που θα πανικοβάλλει όμως τον Ορφέα, ενώ παράλληλα ο Αλέξανδρος θα δεχτεί ένα τηλεφώνημα που θα τον ξαφνιάσει.