Υλικά:

500γρ. φουσίλι
3 κολοκυθάκια καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
​2 καρότα κομμένα σε κύβους
2 φλυτζάνια αρακά
1 κρεμμυδάκι λιωμένο στο μίξερ
1 ντομάτα σφιχτή και κόκκινη
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα φουσίλι σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την ντομάτα και τα κολοκυθάκια το καρότο και τον αρακά.

Αλατοποιπερώνουμε και αφήνουμε να σοταριστούν καλά μέχρι να εξατμιστεί ο ζωμός από τα λαχανικά.

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα φουσίλι και όλο το περιεχόμενο του τηγανιού.

Ανακατεύουμε και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.