Υλικά

3/4 φλ. κουάκερ (75γρ. κουάκερ)
150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

75 γρ. γλυκό κουταλιού πορτοκάλι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε με το ψιλοκομμένο πορτοκάλι και το κουάκερ.

Βάζουμε το μείγμα ανάμεσα σε δύο φύλλα λαδόκολλας και παίρνουμε τον πλάστη ώστε να δώσουμε στο μείγμα ένα λείο και τετραγωνισμένο σχήμα πάχους 1 εκατοστού.

‘Όσο είναι μαλακό το μείγμα της σοκολάτας, αφαιρούμε το πάνω λαδόχαρτο και κόβουμε σε τετράγωνα ή μακρόστενα κομμάτια.

Τα χωρίζουμε αφού κρυώσουν λίγο.

Αν επιθυμούμε τα διατηρούμε στο ψυγείο!