Υλικά:

1/4 φλ. ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι
4 σκελίδες σκόρδο
1 κονσέρβα ρεβύθια
2 κ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
1κ. γλυκού κύμινο
1 κονσέρβα ντομάτες κονκασέ
1 φλ. φέτα
8 αυγά
1 κ. σούπας μαϊντανός
1 κ. σούπας κόλιανδρος
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς.

Ζέστανε σε ένα πυρίμαχο τηγάνι το λάδι και τσιγάρισε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο για περίπου οκτώ λεπτά.

Πρόσθεσε το σκόρδο, τα ρεβύθια, την πάπρικα και το κύμινο και σοτάρισε για άλλα τρία λεπτά.

Ρϊξε και την ντομάτα και βράσε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά.

Αλατοπιπέρωσε τη σάλτσα και πασπάλισέ τη με την τριμμένη φέτα και σπάσε τα αυγά στη σάλτσα σαν να ετοιμάζεις μάτια.

Βάλε το πυρίμαχο σκεύος στο φούρνο και ψήσε για πέντε με οκτώ λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα αυγά.

Πασπάλισε με τον μαϊντανό και τον κόλιανδρο και σέρβιρε με φρυγανισμένο ψωμί.