Υλικά

Για 2-4 άτομα

500 γραμμάρια πένες
200 γραμμάρια φέτα τριμμένη ή κομμένη σε φέτες
500 γραμμάρια μίνι ντοματίνια
λίγο ελαιόλαδο
λίγο σκόρδο και μαϊντανό (προαιρετικά)
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τις πένες για 12 λεπτά περίπου και τις στραγγίζετε.

Σ’ ένα τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο, τα μίνι ντοματίνια – μερικά κομμένα στα δύο, το σκόρδο, τη φέτα σε μικρούς κύβους, το αλατοπίπερο και τέλος τις βραστές πένες. Ανακατεύετε και σερβίρετε αμέσως!