Υλικά:

2 κ.σούπας ελαιόλαδο

1 συσκευασία λεπτή ζύμη για πίτσα

450 γραμμ. λευκή, μαλακή μοτσαρέλα τριμμένη ή κομμένη σε λεπτές φέτες

χοντρό αλάτι, πιπέρι

μισό φλιτζ. τρυφερά φύλλα ρόκας

Εκτέλεση:

Προθέρμανε το γκριλ του φούρνου σου.

Λάδωσε μια ρηχή λαμαρίνα και 1 κ.σούπας ελαιόλαδο.

Με τα χέρια σου, άπλωσε τη ζύμη στη λαμαρίνα.

Λάδωσε τη ζύμη με την υπόλοιπη μία κουταλιά λάδι.

Σκέπασε τη ζύμη με αλοουμινόχαρτο και βάλ’ την να ψηθεί μέχρι να ροδίσει από κάτω, περίπου 3-4 λεπτά.

Με μια πλατιά σπάτουλα, αναποδογύρισε τη ζύμη στο λαμαρίνα.

Άπλωσε το τυρί, σκέπασε με το αλουμινόχαρτο και ψήσε άλλα 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσει και από κάτω και να λιώσει το τυρί.

Βγάλε από το φούρνο, πασπάλισε με χοντρό αλάτι και πιπέρι.

Άπλωσε τη ρόκα και περίχυσε με λίγο ελαιόλαδο.

Κόψε σε κομμάτια και σέρβιρε.