Υλικά

Για 4-6 άτομα

200 γραμμάρια τόνος κονσέρβα
Μισό φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
5 κουταλιές χυμό λεμονιού
2 σταγόνες ταμπάσκο
1/3 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 συσκευασία ψωμάκια καναπέ ή 1 μπακέτα κομμένη σε φέτες

Εκτέλεση

Στραγγίζουμε τον τόνο και τον λιώνουμε στο μπλέντερ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για τρεις ώρες.

Όταν πήξει, θα ξεφορμάρουμε τη βάζουμε μέσα σε ένα κορνέ.
Στη συνέχεια κόβετε τη μπαγκέτα σε λεπτές φέτες και βάζετε από πάνω με κορνέ τη μους τόνου.