Μόνος στο Σπίτι

Τα Χριστούγεννα ο 8χρονος Κέβιν μένει, κατά λάθος, μόνος του στο σπίτι, το οποίο καλείται να υπερασπιστεί από δύο διαρρήκτες. (Ηλικία: 7+)

Το Πολικό Εξπρές

Ένα αγόρι που αμφισβητεί την ύπαρξη του Αϊ-Βασίλη, επιβιβάζεται στο μαγικό Πολικό Εξπρές και ταξιδεύει την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τη χώρα του ήρωα όλων των παιδιών. (100 λεπτά) (Ηλικία: 6+)

Ο Αδελφός του Αϊ Βασίλη

Ο Φρεντ Κλάους, ο μεγαλύτερος και κυνικός αδελφός του Άι-Βασίλη καλείται να σώσει τα Χριστούγεννα. (116 λεπτά) (Ηλικία: 9+)

Το Θαύμα της 34ης Οδού

Ένας δικηγόρος και ένα μικρό κορίτσι καλούνται να υπερασπιστούν έναν αξιαγάπητο παππού που πιστεύει πως είναι ο Άγιος Βασίλης. (Ηλικία: 6+)

Barbie: Τα πιο Γλυκά Χριστούγεννα

Όταν μια χιονοθύελλα χαλάει τα σχέδιά τους για μαγευτικές διακοπές στη Νέα Υόρκη, η Barbie μαζί με τις αδελφές της Σκίπερ, Στέισι και Τσέλσι, καταλήγουν στη μικρή πόλη Τενενμπάουμ. Εκεί, βρίσκουν νέους φίλους και ζουν υπέροχες περιπέτειες! (Ηλικία: 5+)

Η Εποχή Των Παγετώνων: Χριστούγεννα Μαμούθ

Ο Σιντ καταστρέφει καταλάθος την αγαπημένη πέτρα του Μάνι. Ο Μάνι αναστατώνεται τόσο που λέει στον Σιντ ότι μπήκε στη λίστα των άτακτων του Άη Βασίλη. Τότε, τα νεαρότερα μέλη της “αγέλης” αποφασίζουν να πάνε στο Βόρειο Πόλο, να βρουν τον Άη Βασίλη και να διορθώσουν την κατάσταση. (Ηλικία: 6+)

Οι Γιορτές του Κουνγκ Φου Πάντα

Ο Πο πρόκειται να είναι ο οικοδεσπότης της χειμερινής γιορτής, όπου συγκεντρώνονται όλοι οι μεγάλοι δάσκαλοι του “Kung Fu” και πρέπει να τη διοργανώσει με κάθε επισημότητα. Ο Πο θέλει να έχει και τον πατέρα του μαζί, όμως εκείνος είναι ανένδοτος και παραμένει στο εστιατόριο του, για τους μοναχικούς ανθρώπους που δεν έχουν προσκληθεί σε κάποιο γεύμα τις μέρες των γιορτών. (Ηλικία: 4+)

Χριστούγεννα στη Μαδαγασκάρη

Όταν το έλκηθρο του Άι Βασίλη συντρίβεται στο νησί της Μαδαγασκάρης, ο Αλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος, αναλαμβάνουν να παραδώσουν αυτοί τα δώρα. (Ηλικία: 3+)

Shrek the Halls

Όταν ο Σρεκ υπόσχεται στη Φιόνα και τα παιδιά Χριστούγεννα που θα θυμούνται για πάντα, αναγκάζεται να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για την γιορτή. Και την στιγμή που πλέον πιστεύει ότι έχει τα πάντα έτοιμα για ήσυχες οικογενειακές γιορτές, εμφανίζεται και η υπόλοιπη παρέα! (Ηλικία: 6+)

Η Νύχτα Πριν από τα Χριστούγεννα

Όταν μια πόλη μαθαίνει ότι ο Άγιος Βασίλης την έχει διαγράψει από το πρόγραμμα παράδοσης του, εξαιτίας μιας προσβλητικής επιστολής, πρέπει να βρει κάποιος κάποιον τρόπος για να του αλλάξουν μυαλό. (Ηλικία: 4+)

Ένας Μπαμπάς, μα τι Μπαμπάς!

Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας υπόσχεται στον γιο του μια φιγούρα Turbo Man για τα Χριστούγεννα, ωστόσο, το παιχνίδι έχει εξαντληθεί από κάθε κατάστημα. Τότε ο πατέρας πρέπει να ταξιδέψει σε όλη την πόλη για να κρατήσει την υπόσχεσή του. (Ηλικία: 8+)