ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 29/1 – 4/2

Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που προέκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Αισθήματα μοναξιάς, συναισθηματική απόσταση ίσως κι απώλεια μιας σχέσης θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό να δουλέψετε τη σχέση με τον σύντροφό σας. Η επικοινωνία είναι βασικό συστατικό και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. Ίσως χρειαστεί να θέσετε κάποια όρια και να καθορίσετε με σαφήνεια ποιες είναι οι ανάγκες σας, ώστε να βοηθήσετε τον σύντροφό σας να κατανοήσει καλύτερα τους τομείς της σχέσης που σας ενοχλούν.

Από την άλλη πλευρά όμως παρόλο που σας φοβίζει η μοναξιά, θα πρέπει να λειτουργήσετε με το μυαλό και τη λογική και να εξετάσετε πολύ προσεκτικά μήπως έχει έρθει η ώρα να μείνετε μόνοι σας, καθώς είναι μια περίοδος κατά την οποία πρέπει να εστιάσετε στους στόχους σας και στην προσωπική σας εξέλιξη.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχατε παραμελήσει τον εαυτό σας οπότε το διάστημα αυτό φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς και τις ανάγκες σας. Πάρτε τις κατάλληλες αποστάσεις από όλους και όλα, έτσι ώστε με διαύγεια να αποφασίσετε τι είναι αυτό που θέλετε στην ζωή σας ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια.

Δεν είναι ανάγκη να ρίξετε ..μαύρη πέτρα πίσω σας απλά έχετε ανάγκη από λίγη περισυλλογή για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας!

Μην αναβάλετε υποθέσεις που απαιτούν άμεση διευθέτηση, γιατί ετσι θα σας δημιουργήσουν προβλήματα

Μην σας ανησυχούν οι αναβολές σε μια καινούργια προσπάθεια σας, γιατί έχετε την ικανότητα να υπερβείτε κάθε εμπόδιο.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Στα συναισθηματικά σας θέματα θα έχετε το πάθος και την αυτοπεποίθηση που απαιτείται, για να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους στη σχέση σας.

Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε μια ανανεωμένη αίσθηση του σκοπού, της επιθυμίας και της προθυμίας σας να κάνετε κάποια πράγματα να συμβούν.

Επιτέλους, αρχίζετε να βλέπετε τις προσπάθειες σας να πιάνουν τόπο στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να έχετε πρόσφατα ανακαλύψει ότι έχετε βρει τις λύσεις που αναζητούσατε εναγώνια ή ότι έχετε αποβάλει τα εμπόδια που σας κρατούσαν δέσμιους στο παρελθόν.

Από εδώ και εμπρός, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι.

Τώρα είναι η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Δύσκολη περίοδος σχετικά με τις επαφές σας. Άτομα στα οποία είχατε βασιστεί, θα αποδειχθούν αφερέγγυα τελικά. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιες εξιδανικεύσεις, που είχατε κάνει θα χρειαστεί να αντικατασταθούν από ρεαλισμό και κυνικότητα.

Να θυμάστε ότι οι αλλαγές είναι μέρος της ζωής και φροντίστε να προσαρμοστείτε γρήγορα στα νέα δεδομένα – φαίνεται ότι σε αυτήν την φάση, κάτι κλείνει τον κύκλο του.

Στα ερωτικά σας, μην κάνετε υποθέσεις και μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα, αν δεν ακούσετε και την άλλη πλευρά.

Στα εργασιακά σας, ίσως έχετε ξαφνικές ανατροπές. Φροντίστε μόνο να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ψυχραιμία και να μην λάβετε σημαντικές αποφάσεις, ακόμη.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Οσοι από σας είστε αδέσμευτοι, την περίοδο αυτή οι συνθήκες είναι πολύ ευνοικές για μια νέα γνωριμία. Αν διατηρείτε ήδη κάποια σχέση, στη φάση αυτή θα έλεθετε πολύ κοντά με το ταίρι σας και θα νιώσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα με τον σύντροφό σας.

Φαίνεται πως μια ηλιαχτίδα φωτός ‘’έρχεται’’ για σας στον επαγγελματικό τομέα. Αν ψάχνετε δουλειά, τώρα οι πιθανότητες να βρείτε κάτι που σας πάει γάντι πολ/νται.

Οσοι από σας έχουν εργασία (πράγμα ευλογημένο στις μέρες μας) και κυνηγούν εδώ και καιρό κάποια προαγωγή στη δουλειά, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλά. Ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε πολλαπλά οφέλη αυτήν την εβδομάδα.

AΡΙΘΜΟΣ 6

Η εβδομάδα αυτή υπόσχεται ότι τα πράγματα θα πάνε καλά για εσάς σε κάθε επίπεδο. Οι γύρω σας θα επικροτήσουν τις ιδέες σας ,θα αποδεχτούν τις ιδιοτροπίες σας ,τον τρόπο που κάνετε τα πράγματα. Εμπιστευθείτε το ένστικτο και αφήστε το να σας οδηγήσει στο πως να χειριστείτε τα πράγματα.

Για όσους από σας είστε χωρίς σχέση (έστω και.. περίπλοκη) είναι πιθανό να βρείτε τον έρωτα και σε αυτή την φάση θα ανακαλύψετε πως οι υποψήφιοι εραστές σας βλέπουν πιο… ελκυστικούς. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αυτή την λάμψη με σωστό τρόπο . Αν είστε διαθέσιμοι και ανοιχτοί ένας πραγματικός έρωτας θα έρθει στο δρόμο σας. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση θα διαπιστώσετε ότι η επαφή σας με τον σύντροφο θα γίνει πιο όμορφη, βαθιά και αληθινή.

Οι κυρίες αυτού του πεπρωμένου αν το επιθυμούν μπορούν να βάλουν μπροστά για εγκυμοσύνη.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Φροντίστε να διεκπεραιώσετε τα εργασιακές υποχρεώσεις σας χωρίς να αλλάξετε το πρόγραμμα σας για τον οποιοδήποτε λόγο.

Αν νιώθετε ενοχλημένοι από την αντιμετώπιση που έχετε από συναδέλφους ή προισταμένους αν νιώθετε ότι δεν αναγνωρίζονται οι κόποι σας , να ξέρετε ότι τίποτα δεν περνά απαρατήρητο και τελικά θα δικαιωθείτε.

Προσέξτε τι μηνύματα στέλνετε με τη συμπεριφορά σας προς τους άλλους. Κάποιος μπορεί να παρεξηγήσει τις προθέσεις σας.

Σε σχέση με τα ερωτικά σας δεν είστε σε ιδιαίτερα καλή φάση για επαφή… Φροντίστε τον εαυτό σας και αλλάξτε ψυχολογία…

Έτσι θα ξαναβρείτε την ..ζωντάνια σας!!

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Η εβδομάδα σας παροτρύνει με πάθος και έμπνευση, να βάλετε μπροστά για να πετύχετε στόχους σας. Σκεφτείτε αισιόδοξα και ενεργοποιήσετε τον Ελκτικό Νόμο και ό, τι θέλετε θα έλθει στη ζωή σας.

Αν έχετε αγωνία σχετικά με πως μπορεί να γίνει αυτό να ξέρετε ότι θα δεχθείτε βοήθεια από απρόσμενες πηγές, και το πιο σημαντικό, θα είστε σε θέση να διοχετεύσετε δημιουργικά την ενέργεια σας.

Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας και με πάθος φροντίστε να δημιουργήσετε πράγματα που έχουν την φλόγα της έμπνευσης.

Στα ερωτικά σας είστε σε φάση που η λίμπιντο σας κτυπάει κόκκινο και έχετε έντονη διάθεση για ..περιπέτειες εντός και εκτός ορίων.

AΡΙΘΜΟΣ 9

Σε αυτήν την φάση φαίνεται ότι μπαίνετε σε ένα καινούργιο δρόμο ανάπτυξης και αυτό θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία για νέα καριέρα ή νέα δουλειά ή νέα σχέση . Όμως η αλλαγή δεν θα έρθει ουρανοκατέβατη. Είναι η εβδομάδα της ενέργειας και της έντονης δράσης και θα χρειαστεί προσπάθεια για να συνεχίσετε να έχετε καλά αποτελέσματα.

Δημιουργικές σε κάθε επίπεδο είναι οι επόμενες μέρες για τα επαγγελματικά σας, ευχάριστες είναι οι στιγμές που θα έχετε στα ερωτικά σας, αρκεί να φροντίσετε να τονώσετε σεξουαλικά τον δεσμό σας, να εξομαλύνετε τις διαφορές με το ταίρι σας, να αυξήσετε την ουσιαστική επικοινωνία μαζί του, να δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφό σας.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη

www.facebook.com/manos.mikidis