ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 5/2 – 11/2

Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που προέκυψε από την άθροιση.


AΡΙΘΜΟΣ 1

Είστε σε μια φάση που αισθάνεστε αισιόδοξοι για το μέλλον σας. Τα πράγματα δείχνουν οτι πάνε καλά, γενικά. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε κάτι πολύ νέο πολύ σύντομα, αυτό θα μπορούσε να είναι στο χώρο της εργασίας ή σε προσωπικό επίπεδο, αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι καλό.

Επαγγελματικά μπορεί να αναλάβετε μια νέα θέση σε καινούργιο εργασιακό χώρο ή ένα νέο πόστο ευθυνών στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Αν αναρωτιέστε αν θα αφήσετε ή όχι την τρέχουσα θέση σας, αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει σημάδια ως προς την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθείτε. Αυτή η νέα κατάσταση μπορεί να συμβεί είτε το ψάχνετε ή όχι.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα νέα θα είναι καλά.


ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Τα μηνύματα που σας φέρνει η εβδομάδα είναι θετικά και σχετίζονται με την εργασία ή τη σταδιοδρομία σας. Τα σχέδιά σας είναι πιθανόν να εξελιχθούν πιο επιτυχημένα από ό, τι θα περίμενε κανείς ή θα προέβλεπε. Θα έχετε πολλούς λόγους να αισθανθείτε υπερηφάνεια. Απολαύστε το.

Μπορεί να σας ζητηθεί να ταξιδέψετε εξ’αιτίας της εργασίας σας – αυτό δείχνει ότι θα πάει καλά και θα σας δώσει απολαυστικές στιγμές. Τα νέα της εργασίας είναι καλά.

Αν περιμένετε τα αποτελέσματα μιας συνέντευξης, πιθανόν να διαπιστώσετε ότι πήρατε τη θέση. Αυτό θα είναι καλό για σας στο μέλλον.


ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Μην αφήνετε επιφανειακές καταστάσεις να σας ανησυχούν . Βάλτε τα πράγματα σε σειρά έτσι θα διαπιστώσετε οτι μερικές από τις ανησυχίες σας πιθανότατα θα αποδειχθούν φανταστικές.

Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, και αν χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να το ζητήσετε.

Το να ζητάτε βοήθεια είναι ένδειξη δύναμης.

Τα πράγματα μπορεί να είναι τεταμένα στην εργασία σας . Προσπαθήστε να μην συμβάλλετε στην ένταση αυτή- σκεφτείτε πριν μιλήσετε, να είστε ήρεμοι.


ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Η απογοήτευση που μπορεί να αισθάνεστε σε αυτήν την φάση μπορεί προέρχεται από το ότι έχετε κολλήσει με κάτι που δεν εξελίχθηκε, όπως περιμένατε. Αυτό μπορεί να έχει σχέση με συναισθηματικού τύπου θέματα , πρόβλημα στο γάμο ή σε μια απώλεια φιλίας. Υπάρχουν πολλά ‘’οφέλη’’ από την απώλεια αυτή, αλλά αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολο να το δείτε.

Για να βγείτε από αυτόν τον κύκλο της ψυχολογικής πίεσης, πρέπει να εστιάσετε όλη την ενέργειά σας σε μια νέα προσπάθεια. Δημιουργήστε νέους στόχους που θέλετε να πετύχετε, αλλά δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και κάντε ένα βήμα κάθε φορά.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Ένα αίσθημα απογοήτευσης ,δυσαρέσκειας και πλήξης θα σας διακατέχει αυτήν την εβδομάδα. Οι ελεύθεροι ίσως έχετε απογοητευτεί από προηγούμενη σχέση κι έτσι δεν αισθάνεστε πλέον ενθουσιασμό για το ενδεχόμενο μιας νέας αγάπης .

Το διάστημα αυτό σας δίνει μια ευκαιρία ενδοσκόπησης και σας ενθαρρύνει να διερευνήσετε και να αξιολογήσετε τις επιλογές σας, οι οποίες είναι πολλές αλλά λόγου φόβου επιλέγετε την μοναξιά.

Όσοι είστε σε σχέση πρέπει να προβείτε σε ενέργειες ανανέωσης, καθώς κινδυνεύει να πληγεί ανεπανόρθωτα από την ρουτίνα και τη συνήθεια. Ίσως εκδηλωθεί μια συναισθηματική απομόνωση, ή ενδέχεται να νιώσετε ότι η σχέση σας είναι στάσιμη και δεν οδηγεί πουθενά.

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να αναρωτηθείτε αν η σχέση αυτή σας καλύπτει ή όχι. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνουν άμεσες αλλαγές.


ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Η εβδομάδα σας προτρέπει να ασχοληθείτε με την σχέση-γάμο σας, και να επιλύσετε κάποιες εκκρεμότητες καθώς θα έχετε την ευκαιρία για κάτι τέτοιο.

Το διάστημα αυτό θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε το παιχνίδι με τους δικούς σας όρους ή αν το θέλετε να επιβάλλετε τους δικούς σας τρόπους.

Προσοχή όμως μην φανείτε πιεστικοί – αυστηροί με τον σύντροφο σας, γιατί τελικά θα βγείτε χαμένοι.

Οι συνθήκες που επικρατούν τώρα, βοηθούν και επιταχύνουν τις διαδικασίες ώστε να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε , όμως πρέπει να λάβετε και εσείς τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες.

Αναλογιστείτε τι ακριβώς θέλετε και τι ψάχνετε στην προσωπική-οικογενειακή σας ζωή.

Στα επαγγελματικά σας θα έχετε μηνύματα ειδήσεις και προσκλήσεις.


ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Η οικονομική σας κατάσταση είναι στο επίκεντρο αυτής της εβδομάδας καθώς θα χρειαστεί να κάνετε κινήσεις εξισορρόπησης, οπότε βεβαιωθείτε ότι δίνετε την προσοχή σας .

Μπορεί να χρειαστεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο ανάληψης κάποιου ρίσκου στην εργασία σας. Μπορείτε να περιορίσετε το εύρος του τολμήματος που θα χρειαστεί να κάνετε, αλλά δεν μπορείτε να αποτρέψετε πλήρως το.. ’’ποντάρισμα’’ αυτό.

Μην άγχεστε και μην ..τρελαίνεστε!! Επικεντρωθείτε σε πρακτικές εργασίες και όχι αίολες ή και ‘’ύποπτες’’ απασχολήσεις. Αν ψάχνετε για δουλειά, εξετάστε την πιθανότητα να απασχοληθείτε σε 2 δουλειές ταυτόχρονα έστω και προσωρινά.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Την εβδομάδα αυτήν θα αισθάνεστε ότι η ζωή σας παίρνει ένα καινούργιο δρόμο με κάποιο τρόπο.

Είναι η εβδομάδα της ενεργοποίησης και της δραστηριοποίησης και θα χρειαστούν συνεχείς προσπάθειες και δουλειά από μέρους σας για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Το διάστημα αυτό οι ελεύθεροι έχετε αρκετές πιθανότητες για μια νέα σχέση αμοιβαίου έρωτα. Αν μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε με κάποιον, θα υπάρξει καλή εξέλιξη.

Η περίοδος αυτή σας προτρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας, έτσι αν έχετε κρυφά αισθήματα για κάποιον τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να του το πείτε.


ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Διανύετε ένα διάστημα καλών ευκαιριών και γι’αυτό πρέπει να κινηθείτε κατάλληλα ώστε να αδράξετε την συνθήκη αυτή, γιατί ίσως να μην σας δοθεί σύντομα αντίστοιχη ευκαιρία.

Φροντίστε να κάνετε τις σωστές κινήσεις, ώστε να έλξετε την προσοχή των προσώπων που έχουν σημασία για τα επαγγελματικά σας.

Γενικά τα πράγματα δείχνουν ότι βρίσκονται σε φάση ταχύτατων εξελίξεων και οι δονήσεις είναι πολύ ισχυρές όπως βέβαια και οι.. απαιτήσεις!!!

Αυτό βέβαια έχει να κάνει τόσο με τα εργασιακά όσο και ερωτικά σας. Επανασυνδέσεις , νέα ρομάντζα , αποκατάσταση φθορών στα συναισθηματικά σας, όλα παίζουν.

Η εβδομάδα γενικά σας επιφυλάσσει εκπλήξεις που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη

www.facebook.com/manos.mikidis