ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 18/6-24/6 2018

Για να δείτε πώς θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεώς σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, για κάποιον που έχει γεννηθεί στις 17/8/1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3.

Υπολογίστε αντίστοιχα για τη δική σας ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό που προέκυψε από την άθροιση.
AΡΙΘΜΟΣ 1

Ανήκετε σε έναν αριθμό που ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει αγάπη, έρωτας. Όμως, καλό είναι να τα δείχνετε και στο σύντροφό σας. Έχετε την τάση να πληγώνετε το ταίρι σας συνειδητά ή ασυνείδητα, ενώ εσείς δε σηκώνεται μύγα στο σπαθί σας.

Ανοίξτε διάλογο με το σύντροφό σας και μη συσσωρεύετε μέσα σας αρνητικά συναισθήματα, που κάποια στιγμή θα σας κάνουν να εκραγείτε βίαια. Αποφύγετε να απαντήσετε στις προκλήσεις του με πρόκληση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Ηρεμήστε και νοιαστείτε πραγματικά για το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και δε θα χάσετε. Οι ελεύθεροι αποφύγετε τις παράλληλες σχέσεις, αφού αργά ή γρήγορα θα σας ανακαλύψουν και αυτό θα είναι επίπονο για εσάς.

Μην πάρετε ανάλαφρα τα πράγματα, γιατί θα υπάρξουν πιέσεις, οδυνηροί χωρισμοί, ζηλοτυπίες και έντονα πάθη.

Η διαίσθησή σας είναι καλή, γι’ αυτό μην την εγκλωβίζετε και αφήστε την να λειτουργήσει στις νέες γνωριμίες.


ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Οι φίλοι θα σας υποστηρίξουν αν δουν ότι προσπαθείτε για κάτι όμορφο με σωστές βάσεις και θα σας δώσουν σωστές λύσεις στα ερωτικά σας προβλήματα.

Μπορείτε να πετύχετε αναγέννηση στα σχέδιά σας και στο χέρι σας είναι να μπορέσετε να τα πάτε καλά και να υποσκελίσετε κακοτοπιές που είναι συνέπεια της όλης γενικής κατάστασης και όχι κάποιας ατυχίας.

Πλησιάστε όσο περισσότερο μπορείτε, ακόμα και τους ανταγωνιστές σας, για να τους ελέγχετε καλύτερα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Αν πιστεύετε ότι η σχέση σας έχει περιθώρια βελτίωσης, φροντίστε να παίρνετε τις αποφάσεις σας με ξεκάθαρο μυαλό και τρίτα άτομα ή γεγονότα που σας προβληματίζουν από το παρελθόν θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας.

Είναι καιρός να ασχοληθείτε σοβαρά με το σύντροφό σας, εάν ο στόχος σας είναι να συνεχίσετε να έχετε πάντα τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη σχέση.

Όταν το θέλετε είστε δυναμικοί, ερωτικοί και προστατευτικοί, αλλά έχετε και αυτό το μικρόβιο μέσα στο μυαλό σας που σας κάνει να πιστεύετε πως κάτι καλύτερο υπάρχει πίσω από τη γωνία.


ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Νέα πρόσωπα εμφανίζονται στη ζωή σας για να προβείτε σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ δε θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Θα είστε αρκετά δυναμικοί και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, εκπέμποντας στους γύρω σας σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Συγκλονίστε τους με την παρουσία σας και μην παρασυρθείτε με βιαστικές κινήσεις. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν.

Μια καινούρια εποχή ξεκινάει για να ξεπεράσετε με επιτυχία τους προβληματισμούς σας χωρίς να ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία.


ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Μπορεί να υπάρξουν και απρόοπτα που θα σας αιφνιδιάσουν, αλλά θα είναι κατά κανόνα ευχάριστα και θα αφορούν κυρίως το συναισθηματικό σας τομέα.

Τα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλλετε για να εξελιχθείτε θα είναι άριστα και θα ανακάμψετε πολύ γρήγορα.

Δείξτε συνέπεια στις υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, ώστε να μην προσκρούσετε σε εμπόδια. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων σαν να είστε ήδη νικητές και θα ξεπεράσετε με ευκολία τις αντιξοότητες.


ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Μεγαλώνουν οι ευαισθησίες σας και επηρεάζετε το νευρικό σας σύστημα. Θα σας είναι αρκετά δύσκολο να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας καθώς θα έχετε πολλές πιέσεις από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και από τον εργασιακό σας χώρο.

Μην προβείτε σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι για τις αποφάσεις σας. Το παραμικρό λάθος ίσως σας στοιχίσει μια σχέση χωρίς δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσετε. Αναστάτωση θα υπάρξει στις φιλικές σας σχέσεις αν βιαστείτε να πάρετε θέσεις πριν ολοκληρώσουν την άποψή τους, γιατί έχετε το ιδίωμα να θυμώνετε για λάθη και παρατυπίες άλλων σε τρίτους.


ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Μην αφήσετε να ξυπνήσουν αισθήματα εγωισμού και κτητικότητας στην ανάγκη σας να νιώσετε σιγουριά. Η σύμπνοια επιτυγχάνεται μόνο με φιλική και ειρηνική προσέγγιση, γι’ αυτό ενισχύστε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους, γιατί αν έχει χαθεί ή λιγοστέψει δεν μπορεί να γίνει τίποτα και στην ουσία αυτό είναι το ζητούμενό σας.

Αν τώρα που η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της, ανακαλύψετε πως κάποιοι εναντιώνονται στα σχέδιά σας, θα γκρεμίσετε ότι φτιάξατε με κόπο και θα φέρετε στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα, τα οποία ανήκουν στο παρελθόν και εκεί θα μείνουν αν δεν τα σκαλίσετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Αν μέσα στα άμεσα σχέδιά σας δεν έχετε σκοπό να ηρεμήσετε για να δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό, είναι προτιμότερο να αναθέσετε τα κύρια καθήκοντά σας στους έμπιστους συνεργάτες σας και εσείς να παίξετε έναν υποβοηθητικό ρόλο, μέχρι να ξαναέρθετε σε ισορροπία.

Τα διλήμματα που θα έχετε θα είναι αρκετά για να πάρετε επιτέλους κάποιες αποφάσεις για τη συναισθηματική σας ζωή. Προωθήστε τα σχέδια σας χωρίς περαιτέρω εμπόδια και καθυστερήσεις.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη