Εβδομαδιαίες αριθμολογικές προβλέψεις από 30/7 – 5/8

Για να δείτε πώς θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεώς σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, για κάποιον που έχει γεννηθεί στις 17/8/1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3.

Υπολογίστε αντίστοιχα για τη δική σας ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό που προέκυψε από την άθροιση.


AΡΙΘΜΟΣ 1

Συνεχίζουν οι δυσκολίες στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους άλλους, οπότε μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις ή συναντήσεις που θα κρύβουν παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί θα επηρεάσετε τη δημόσια εικόνα σας και θα προκαλέσετε κακόβουλα σχόλια τρίτων. Φανείτε περισσότερο υπομονετικοί απέναντι σε συγγενείς και αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι απαιτήσεις τους μπορεί να σας βαραίνουν, αλλά σας έχουν πράγματι ανάγκη αφού τα προβλήματα και οι ατυχίες τους είναι πραγματικότητα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που σας περιβάλλουν, φροντίζοντας να μη μείνετε ακάλυπτοι. Ευτυχώς ο τρόπος που θα σκέφτεστε θα είναι αρκετά εύστροφος, ώστε αν κάτι δεν εξελίσσεται όπως περιμένατε, να μπορέσετε να αυτοσχεδιάσετε εκ νέου. Κρατήστε ένα καλό επίπεδο στις σχέσεις σας και βάλτε κάποια αγκάθια που υπάρχουν, για να γίνουν πιο ανθεκτικές στο χρόνο.


ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Θα έχετε μια δοκιμασία ή μία σύγκρουση με κάποιο άτομο του προσωπικού σας περιβάλλοντος αλλά θα είναι για καλό, αφού θα σφυρηλατήσει και θα σταθεροποιήσει τη μεταξύ σας σχέση. Αναπτύξτε διάφορες διασυνδέσεις και με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, για να έχετε συμμάχους στην προώθηση των σχεδίων σας, αλλά και στην επίτευξη των στόχων σας. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και οργανώστε τα σχέδιά σας.


ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Έχει μεγάλη σημασία να απαλλαγείτε από το στρες και το άγχος που σας έχει καταβάλλει, κάνοντας τη ζωή σας δύσκολη. Ένας τρόπος για να νιώσετε πιο ήρεμα, είναι να μάθετε να μη μπερδεύετε την επαγγελματική σας ζωή με την προσωπική. Εντοπίστε τις θετικές και τις αρνητικές επιρροές που δέχεστε, αξιοποιώντας τις πρώτες και περιορίζοντας τις δεύτερες. Τον τελευταίο καιρό έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Σας λείπει η ηρεμία και προκειμένου να χαλαρώσετε θα θελήσετε να απομονωθείτε. Κάντε το αφού το έχετε ανάγκη, αλλά επειδή όλα έχουν όρια μην ξεχάσετε να επανέρθετε στην ενεργό δράση. Οι επαφές και οι γνωριμίες που θα κάνετε, θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες τόσο για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων όσο και για την μελλοντική σας πορεία.


ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Άφθονες θα είναι οι ευκαιρίες που θα έχετε για να βάλετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά μη φανταστείτε πως όλες θα είναι πραγματικές. Διαχωρίστε τις αληθινές από τις ουτοπικές για να μην υπάρχουν απογοητεύσεις.

Κρατήστε μια ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί παρόλο που το κλίμα θα δείχνει πιο ήρεμο αρκετές από τις σχέσεις σας θα δοκιμαστούν. Αρχίστε να βλέπετε τα σύνθετα στη σχέση σας πιο απλά και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαλαρή. Περιμένετε τη σωστή στιγμή για μια καινούρια προοπτική με κοινούς στόχους.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος σε μία σχέση γιατί πρέπει να θυμάστε πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, οπότε δεν μπορείτε να κατηγορείτε μονίμως το σύντροφό σας ότι σας παραμελεί και να απαιτείται να απολογείται. Αποχωριστείτε για λίγο το ρόλο του πρωταγωνιστή και αφήστε το έτερόν σας ήμισυ να πάρει πρωτοβουλίες. Αφήστε να βγει προς τα έξω η γενναιοδωρία, ο ρεαλισμός και η απέχθειά σας σε διφορούμενες καταστάσεις.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Είναι σχεδόν αδύνατον να μην αυξηθεί η γοητεία και ο ερωτισμός σας. Δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους και κοινωνικά καλέσματα που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας με καινούρια πρόσωπα. Διασκεδάστε αφήνοντας στην άκρη καυτές συζητήσεις που θα ξεσηκώνουν εντάσεις. Μάθετε να είστε πιο δυνατοί μέσα σε μία σχέση και μη σας πιάνει πανικός όταν δεν μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του συντρόφου σας. Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και αποδείξτε ότι ανάμεσα στον έρωτα και στο καθήκον δεν επιλέγετε το τελευταίο.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Αφήστε τα πραγματικά σας αισθήματα να φανούν και αποσυρθείτε αθόρυβα σε μια συζήτηση που δε σας αρέσει, χωρίς καυγάδες. Φροντίστε να δείτε τη σχέση σας με περισσότερη αισιοδοξία και κυρίως ξεκαθαρίζοντας σας μέσα σας τι είναι αυτό που θέλετε, ώστε να δώσετε στον εαυτό σας το χρόνο να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων. Έρχονται καινούριες ανάγκες και υποχρεώσεις στο προσκήνιο, αλλάζοντας πολλά στην καθημερινότητά σας τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στον προσωπικό σας.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη