ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 21/8 – 27/8

Κριός

Αγαπητέ Κριέ προνόησε αυτήν την εβδομάδα για απρόβλεπτες και αιφνίδιες ανάγκες που θα προκύψουν και βρες τρόπους να ικανοποιήσεις μερικές από τις επιθυμίες σου. Πάνω από όλα μην σκορπάς άδικα τον κόπο σου. Ερωτικά θα περάσεις μία μεταβατική περίοδο, ενώ αρκετές θα είναι οι φορές που θα αισθάνεσαι ότι περπατάς σε τεντωμένο σκοινί. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 21 στον Λέων θα προωθήσει τις παρασκηνιακές ενέργειες και κάτι δεν θα σου αρέσει είτε στα αισθηματικά είτε στα οικονομικά σου. Πρέπει να το εξιχνιάσεις και να το ξεσκεπάσεις άμεσα, ώστε να μην έχεις άσχημα ξεμπερδέματα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Κριέ, αυτές τις ημέρες χρειάζεται να αντιληφθείς έγκαιρα τα όποια μηνύματα σου δοθούν από τον σύντροφο σου και να πράξεις ανάλογα με την διάθεση σου και αυτά που προστάζει η καρδιά σου. Εάν αισθάνεσαι πνιγμένος ή στάσιμος μην διστάσεις να κάνεις αλλαγές που θα σου ανατρέψουν την κατάσταση. Εσύ που είσαι μόνος σου, πλησίασε το άτομο που σε γοητεύει και εξέφρασε του τον έρωτα σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι πλανήτες σε προειδοποιούν από την αρχή της εβδομάδας να ρίξεις τους τόνους και να μην αρπάζεσαι με το παραμικρό, προκειμένου να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Αλλαγές που μπορεί να θέλεις να κάνεις, άφησέ τες για αργότερα. Στα οικονομικά, μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Αντίθετα, προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά…

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, τα όπλα σου αυτές τις ημέρες θα είναι η επαυξημένη κοινωνικότητά που θα σου χαρίσει η κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον Λέων από τις 26 και μετά Ευνοούνται ιδιαίτερα οι κοινωνικές επαφές καθώς και οι μετακινήσεις ή αποδράσεις. Νέες συνεργασίες και επαναπροσδιορισμός των ήδη υπαρχόντων θα βρουν πρόσφορο έδαφος λόγω της θετικής σου ματιάς. Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 21 του μήνα στον Λέων μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που ήλπιζες ότι είχες ξεπεράσει και πρέπει να το αντιμετωπίσεις διπλωματικά για να ξεμπερδεύεις τελειωτικά μαζί του.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα τα πας αρκετά καλά αγαπητέ Ταύρε, αλλά πρέπει να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι λίγο περισσότερο στο ταίρι σου, ώστε να καταλάβει και εκείνο τι νιώθεις. Και επιτέλους, κάνε κάτι πρωτοποριακό το Σαββατοκύριακο που θα σε κάνει να περάσεις καλά… Εσύ αγαπητέ Ταύρε που ακόμα μιλάς με τη μοναξιά θα είναι στο χέρι σου να την πολεμήσεις και να έρθεις πιο κοντά με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η εβδομάδα στη δουλειά σου για εσένα που είσαι Ταύρος. Μην έχεις ανασφάλειες. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου κάποια θέματα που έχεις στο μυαλό σου και με λογικά επιχειρήματα προσπάθησε να τους μεταπείσεις να τα ακολουθούσουν. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και δυστυχώς πρέπει να τις καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα…

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε προβλέπεται μία εβδομάδα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο για το ζώδιο σου καθώς η Έκλειψη Ηλίου του μήνα πραγματοποιείται την Δευτέρα στο ζώδιο του Λέοντα και σου φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ήξερες μέχρι τώρα και θεωρούσες δεδομένα. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και ζητήματα ακινήτων, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Τα συγγενικά σου πρόσωπα μπορεί να γίνουν απαιτητικά μαζί σου αλλά εσύ θα δείξεις αποφασισμένος να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Μην κάνεις πίσω όσο δελεαστικές προσφορές κι αν σου κάνουν και διεκδίκησε όλα όσα σου ανήκουν, χωρίς συναισθηματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Δίδυμε η σχέση σου θα είναι καλή αυτήν την περίοδο με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέων στις 26 και να εξομαλύνει τις διαφωνίες με τον σύντροφο σου, αλλά θα μπορέσεις να την κάνεις ακόμη καλύτερη αν ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας και δείξεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε πολύ καλά και οι δύο… Και αν ακόμα ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το άτομο εκείνο που θα σε γεμίζει ψυχικά, μη χάνεις το κουράγιο σου, γιατί με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης θα έρθει και η καινούργια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Μπορείς και ανταπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στη δουλειά σου με την τόση δυναμικότητα που έχεις φίλε Δίδυμε. Μεσοβδόμαδα μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά καλό είναι να μην εκνευριστείς γιατί όλα θα είναι τελείως προσωρινά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά από τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις ακόμα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα αυτήν την περίοδο.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε η εβδομάδα αυτή, απαιτεί την προσοχή σου και ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων σου. Κάνε προσεχτικότερη επιλογή αυτούς με τους οποίους μοιράζεσαι τα μυστικά και τις ανησυχίες σου γιατί η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στον Λέων την Δευτέρα, μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με δυσάρεστες εκπλήξεις από κάποια προσωπικά σου πράγματα που θα βγουν στην επιφάνεια. Βέβαια η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 26 κάνει ότι μπορεί για να κινηθούν κάπως αξιοπρεπέστερα τα οικονομικά και τα ερωτικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Καρκίνε, κάνε κινήσεις να έρθεις κοντά με τον σύντροφο σου και να του δώσεις να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι για την ζωή σου. Μην τον αφήνεις στην άγνοια και μην του προκαλείς την ζήλεια του χωρίς λόγο. Εσύ που περπατάς κάθε μέρα παρέα με την μοναξιά σου, ο καιρός για να βρεις έναν συνοδοιπόρο είναι πολύ κοντά σου. Να πάρεις αποφάσεις και να σταματήσεις πια να αμφιβάλεις για τα πάντα και τους πάντες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα καταφέρνεις στη δουλειά σου μια χαρά φίλε Καρκίνε. Μείωσε το άγχος γιατί οι δραστηριότητές σου θα είναι πάρα πολλές αυτήν την εβδομάδα και προπάντων απόφυγε να μεταφέρεις την έντασή σου στους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε πολλά έξοδα, θέλεις δε θέλεις. Φρόντισε να κινηθείς με αρκετή σύνεση, ώστε να μη βγει εκτός προϋπολογισμού.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα αυτό που χρειάζεσαι αυτήν την εβδομάδα είναι αισιοδοξία και ενεργητικότητα, ενώ εκείνο που πρέπει να καταπολεμήσεις είναι η περίσκεψη και η αμφισβήτηση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στις 26 αλλά και η παραμονή του Άρη που παραμένει στο ίδιο ζώδιο θα σε βοηθήσουν να βρεις νέα ενδιαφέροντα, νέους στόχους και να υιοθετήσεις νέες ιδέες στην ζωή σου. Ο Κρόνος που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 25 και μετά από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας, είτε δικά σου είτε δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Λέοντα στα αισθηματικά σου, κάποιες διαφωνίες του παρελθόντος καλό θα είναι να μην τις ξαναφέρεις στην επιφάνεια όσο κι αν αισθάνεσαι καταπιεσμένος στην σχέση σου. Φρόντισε να απομακρυνθείς λίγο και να ασχοληθείς με όλα όσα σε ευχαριστούν και γεμίζουν τις μπαταρίες σου. Εσύ που αναζητάς ακόμη το άλλο σου μισό, συνέχισε τις κοινωνικές επαφές και γνώρισε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ότι και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα αγαπημένε Λέοντα. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σου μην παρασυρθείς από «δήθεν» άτομα, γιατί θα πέσεις σε παγίδες και δεν θα το ήθελες με τίποτα κάτι τέτοιο. Στα οικονομικά έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Αν κινηθείς με σύνεση, χωρίς να σε πιάνει η παρορμητικότητα σου, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά και θα εξοικονομήσεις και χρήματα για κάποιες έξτρα αγορές, που έχεις βάλει καιρό στο μάτι.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε αυτήν την δύσκολη εβδομάδα που έρχεται λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στο ζώδιο του Λέοντα, οφείλεις στον εαυτό σου καταρχάς, να έχεις υπομονή, να μην είσαι αγχώδης, να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Διαφορετικά οι σωματικές και ψυχικές σου αντοχές θα σε προδώσουν και θα οδηγηθείς σε κινήσεις που θα σου φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Να είσαι προνοητικός στη διαχείριση των χρημάτων σου και μην ενδώσεις σε νέες αγορές ή συμφωνίες αν δεν υπάρχουν προϋποθέσεις εγγύησης για την επιτυχή τους έκβαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι δεσμευμένοι και οι αδέσμευτοι Παρθένοι θα καταφέρετε αυτές τις ημέρες να βρείτε στοιχεία και κοινά σημεία με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Η κατανόηση και η καλή επικοινωνία που θα σας χαρίσει η Αφροδίτη στον Λέων από τις 26 και μετά θα σας ξελαφρώσουν και θα χαρίσουν άλλον, πιο ανάλαφρο αέρα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αγαπημένε Παρθένε στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καλό θα είναι να κρατήσεις ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν σχετικά με κάποια αλλαγή που αφορά τον επαγγελματικό σου τομέα. Κινήσου με προγραμματισμό και μην κάνεις τίποτα που μπορεί να ρισκάρει τα κεκτημένα σου. Μην παρασύρεσαι από την υπέρμετρη αισιοδοξία που σε κατακλύζει κατά καιρούς και μείνε συγκεντρωμένος και ρεαλιστής, τόσο σε συμφωνίες όσο και στην διαχείριση των οικονομικών σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να ανησυχήσεις, καθώς θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αμελήσει προς τρίτους ή θα σε πιέσει σχετικά με κάποια περιουσιακά θέματα, που αποφεύγεις εδώ και καιρό να συζητήσεις. Χρειάζεται, να επιδείξεις, περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος σε αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει καθυστερήσεις και ανατροπές, λόγω της Έκλειψης Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στον Λέων. Πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά το οτιδήποτε κάνεις ή πεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Ζυγέ θα μπορέσεις αυτήν την περίοδο να περάσεις καλά στη σχέση σου, αν ξεκαθαρίσεις πρώτα με το ταίρι σου κάποια θέματα που μάλλον έχουν σπείρει μέσα σου το μικρόβιο της… αμφιβολίας. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στον Λέων από τις 26 και μετά σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις πολύ όμορφα με τη σχέση σου και να απαλλαγείς από τις ερινύες που σε παιδεύουν. Αν ακόμα δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που να σε γοητεύει, μην το βάζεις κάτω, πέρασε τις ώρες σου όσο καλύτερα μπορείς και είναι βέβαιο πως πολύ γρήγορα θα κάνεις και τη γνωριμία που θέλεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Απόφυγε αυτήν την εβδομάδα να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις τυχόν «κακώς κείμενα», που αφορούν στη δουλειά σου. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο, οπότε αυτές τις ημέρες απόφυγε τις δημόσιες τοποθετήσεις σε θέματα, φροντίζοντας να διατηρήσεις όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη στάση. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο και από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν μπορείς να χαρείς τα έσοδα που ίσως έρθουν. Απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα το Σαββατοκύριακο.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ αυτήν την εβδομάδα οι αλλαγές γύρω σου θα είναι πάρα πολλές και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιάζονται θα σε εκπλήττουν ευχάριστα! Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από αυτά που σε ενδιαφέρουν. Πρέπει να καταλάβεις πως έφτασε ο καιρός που πρέπει να δεις λίγο και τα δικά σου «θέλω», ώστε να μπορέσεις και εσύ κάποια στιγμή να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου… Την Δευτέρα που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου υιοθέτησε μία συντηρητική τακτική και μην εξαντλείς τα περιθώρια βελτίωσης στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Σκορπιέ, πρέπει αυτήν την εβδομάδα να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτά που ζητάς από το ταίρι σου και δες κάποια στιγμή τις δικές σου ανάγκες, ώστε να περνάς κι εσύ καλά… Και αν ακόμα ψάχνεσαι, μη χάνεις την ψυχραιμία σου και μην απομονώνεσαι από τον κόσμο, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τίποτα… Έχεις πολλές πιθανότητες να έρθεις κοντά με κάποιο άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και ίσως αποφασίσετε να ενώσετε τις μοναξιές σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επαγγελματική ζωή των Σκορπιών θα πάει αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα, αλλά πρέπει να κάνεις κινήσεις μετρημένες. Καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις ευνοούνται αισθητά από τις 26 και μετά που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Λέων και ευνοεί κάθε είδους αλλαγές. Απόφυγε να πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο αυτήν την περίοδο, ενώ καλό θα είναι να χειριστείς με σύνεση αγορές που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να βρεις εύκολα λύσεις σε κάποια από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου ή να αφεθείς στους Δούρειους ανέμους που εύκολα θα σε παρασύρουν σε παραστρατήματα. Η δική σου υποχρέωση είναι να γίνεις πιο εργατικός και υπεύθυνος και να μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Τοξότη η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις κάποιες εκπλήξεις από το ταίρι σου, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Η Αφροδίτη στον Λέων από τις 26 και μετά σε βεβαιώνει πως γυρίζεις σελίδα στη σχέση σου με καλύτερες εξελίξεις, που θα αφήσουν τα κακώς κείμενα στο παρελθόν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου δώστε προτεραιότητα στα άτομα που αξίζουν την προσοχή σας και ενδιαφέρονται ουσιαστικά για εσάς και παραμερίστε τους ανθρώπους που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι συνθήκες στη δουλειά σου θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις και να διευθετήσεις ότι είναι σε στασιμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά καλύτερα όλα αυτά να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά δεν είναι στο σημείο που σε ευχαριστούν. Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές…

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε η τύχη είναι με το μέρος σου αυτήν την εβδομάδα, καθώς έχεις τους πλανήτες στο πλευρό σου σε οποιαδήποτε δυσκολία κι αν προκύψει! Κινείσαι με πολύ δυναμικό τρόπο και έτσι όπως έχεις θέσει μερικά πράγματα, θα έχεις σύντομα θετικές εξελίξεις. Δείξε λίγο περισσότερο υπομονή σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις, εξαιτίας των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Ηλίου, την Δευτέρα στον Λέων και μην παίρνει μέρος σε κουτσομπολιά που αφορούν άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Αιγόκερε η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλά, αν δεν αναφερθείς σε θέματα προβληματικά που έχουν περάσει και σας στεναχωρούν αμφότερους …εσένα και τον άνθρωπο σου. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέων από τις 26 και μετά κάνε ένα νέο ξεκίνημα και βάλε νέες βάσεις που θα ανανεώσουν τόσο εσένα όσο και τον ίδιο. Και αν ακόμα είσαι στο ψάξιμο, φρόντισε να περνάς τις ώρες σου με δικά σου άτομα και να κάνεις πιο όμορφες τις στιγμές σου. Όταν εσύ αποφασίσεις να δεσμευτείς είναι βέβαιο ότι θα βρεις αυτόν ή αυτήν που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Δώσε αυτές τις ημέρες προτεραιότητα σε πρακτικά προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της δουλειάς σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς, όσο κι αν για εσένα αποτελούν κίνητρο δράσης. Στα οικονομικά δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές. Προς το τέλος της εβδομάδας απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε κάποια προβλήματα στον οικογενειακό σου κύκλο θα σε προβληματίσουν έντονα αυτές τις ημέρες και ίσως χρειαστεί να τρέξεις περισσότερο γι αυτά, ίσως κιόλας να πρέπει να διαθέσεις όλο τον ελεύθερο σου χρόνο. Έχε στο νου σου ότι θα είναι περαστικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Σημαντικό σου μέλημα επίσης θα είναι η οικονομική αναδιοργάνωση, καθώς η Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στον Λέων και σε επηρεάζει και πρέπει πάση θυσία, να αποφύγεις λάθη στην διαχείριση των χρημάτων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 26 στον Καρκίνο σου επιτρέπει να κάνεις πολλές κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου, με θετικό αποτέλεσμα αγαπητέ Υδροχόε. Και αν ακόμα είσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, να ξέρεις πως θα τη διώξεις γρήγορα με τη βοήθεια κάποιου φιλικού σου προσώπου που θα σου γνωρίσει ένα άτομο που θα σε γοητεύσει με την προσωπικότητα του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Υδροχόε καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα για να αποφύγεις τις παγίδες σε ενδεχόμενες αλλαγές, που ίσως προκύψουν στη δουλειά σου αυτές τις μέρες. Κινήσου με πρόγραμμα, χωρίς να ανακοινώνεις τα σχέδια που έχεις και συζήτησε μόνο με συναδέλφους σου που στο παρελθόν σου έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας για το ζώδιο σου θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τις επιδιώξεις σου και την νοοτροπία σου. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στον Λέων την Δευτέρα θα σε υποχρεώσει να κάνεις σημαντικές αναθεωρήσεις στην αισθηματική σου ζωή, ενώ αξίζει τον κόπο να γίνεις πιο τολμηρός στις νέες αισθηματικές και εργασιακές επιλογές σου, γιατί η τύχη, με την Αφροδίτη να κινείται μέχρι τις 26 στον Καρκίνο θα σε ευνοήσει για να προοδεύσεις και να έχεις σημαντικές επιτεύξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Ιχθύ η γοητεία σου αυτήν την περίοδο θα είναι αυξημένη και θα… σαγηνεύσει τους πάντες! Εάν είσαι δεσμευμένος, δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφο σου και εξακρίβωσε αν όντως αυτός ο άνθρωπος αξίζει να είναι στο πλάι σου ή αν είναι όντως αυτό που ζητάς για να είσαι ευτυχισμένος. Μην φοβηθείς να του μιλήσεις γι αυτά που σε απασχολούν. Και αν ακόμα δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σου, προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς με τα άτομα που έχεις δίπλα σου και ταυτόχρονα να κυνηγάς και την τύχη σου, χωρίς όμως να πάθεις εμμονή!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εργασία σου είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει πολύ αυτές τις ημέρες. Το μυαλό σου θα κινείται με χιλιάδες στροφές αλλά οι ευθύνες που ήδη έχεις, δεν θα σε αφήσουν να τις εκδηλώσεις και τις προωθήσεις. Ίσως πρέπει να αλλάξεις το πρόγραμμα σου για να τα προλάβεις όλα ή ίσως πρέπει να μοιραστείς με κάποιους που εμπιστεύεσαι τις αρμοδιότητες σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αλλά αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να συγκρατηθείς λίγο, γιατί θα βγεις αρκετά έξω από τον προϋπολογισμό σου.

Πηγή: myastro.gr