Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 16 ως 22/4/2018.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σου φέρει ενθουσιασμό και δύναμη για τολμηρά βήματα. Στην παρούσα φάση όλα θα στηριχτούν στο τι ακριβώς αναζητάς. Θέλεις να κερδίσεις την καρδιά προσώπου που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου; ή μήπως θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αναζητήσεις το καινούργιο; Τα συμβάντα θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανοίξεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου, στο χέρι σου θα είναι αν θα αρπάξεις την ευκαιρία ή όχι.

Σε σχέση. Η Νέα Σελήνη στον Κριό και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό δε θα σε αφήσουν να βαλτώσεις τη σχέση σου και να παγιδευτείς σε συνήθειες και προκαθορισμένες επιθυμίες. Μέσα την εβδομάδα θα βρεις την τόλμη να κλείσεις οριστικά αρρωστημένες καταστάσεις, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από το στάσιμο. Προσχώρησε σε ουσιαστικές ενέργειες, τα γεγονότα θα σε οδηγήσουν σε σταυροδρόμι που θα περιμένει τις αποφάσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Σε περίπτωση που έχεις προσκολληθεί στο πρώην ταίρι σου η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σου φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα αποκαλυπτικές επαφές θα έχεις με τον πρόσωπο που σκέπτεσαι. Οι προθέσεις θα είναι ξεκάθαρες, ουσιαστικά λόγια θα ακουστούν, σκέψου σοβαρά και πάρε τις αποφάσεις σου. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει συνάντηση με συναισθηματικό άνοιγμα, θα ακουστούν εξομολογήσεις, ερχομός στης Σελήνης στον Καρκίνο θα σου φέρει βάσιμες υποσχέσεις.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό η εβδομάδα σου θα έχει θετικές ανατροπές. Στα μέσα της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ουσιαστικές και αποκαλυπτικές, προσπάθησε να συζητήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, θα είναι λάθος αν κρύψεις αυτό που νιώθεις και αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Εκδηλώσου, διατύπωσε, και προχώρα για άμεσα ξεκαθαρίσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Ευχάριστες αναστατώσεις θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, εσύ που θέλεις να ανανεωθείς και να ερωτευτείς η Νέα Σελήνη στον Κριό σου φέρνει προοπτική νέας γνωριμίας, δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σου καινούργιο πρόσωπο. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό θα νιώσεις ενθουσιασμό, θα τολμήσεις να κάνεις μια νέα αρχή, διαφοροποιούνται επιθυμίες και στόχοι. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματα σου, καταφθάνουν αισιόδοξα γεγονότα.

Σε σχέση. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις και να εμπιστευτείς το ταίρι σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου και μετέπειτα στον Καρκίνο συνεννόηση θα υπάρξει στις επαφές σου, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα κυλήσει ομαλά, αναλυτικές θα είναι οι μεταξύ σας συζητήσεις. Άσε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις άτοπες φοβίες, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, θα εκδηλωθούν αισθήματα αγάπης, προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα φέρει εξελίξεις που για να έχουν ουσία και αποτέλεσμα θα πρέπει να είσαι σε θέση να αποφασίσεις. Με την Κρόνο στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία προσπάθησε να ρυθμίσεις τάσεις άγχους, αν δεν αποβάλεις ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις δε θα καταφέρεις να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες. Σε περίπτωση που θέλεις να ξεκόψεις από το παρελθόν σου, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσουν καινούργια άτομα.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και αργότερα με τη εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου σε περίπτωση που έχεις βάλει στόχο τη μελλοντική εξέλιξη και κατοχύρωση καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιασύνες. Προσπάθησε να οργανώσεις τις κινήσεις σου, πράξε μεθοδικά, απέφυγε τις σπασμωδικές ενέργειες. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία προσοχή στις αντιδραστικές ενέργειες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις την πίεση και τις αγχωμένες σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι . Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα δημιουργήσει συμπτώσεις και συγκυρίες που θα σου ανοίξουν δίοδο επαφών και συναντήσεων. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να εμπιστευτείς και να προχώρησες τα βήματα σου, ουσιαστικά θα βγεις από την καταστολή. Οι άμεσες ενέργειες θα έχουν θετική και εξελίξιμη πορεία, σου δίνω τη συμβουλή να μην καθυστερήσεις τις προσεγγίσεις σου ή τις αποφάσεις σου. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται νέο ξεκίνημα, καλό θα είναι να μην αδρανήσεις.

Σε σχέση. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία προσοχή να μη χάσεις τον δρόμο σου, τα συναισθήματα σου ίσως να μπερδευτούν, δε θα πρέπει να υποκύψεις σε ανασφάλειες. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και να βάλεις τέλος στα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου συζήτησε με το ταίρι σου για την πορεία της σχέση σας, μίλησε με ειλικρίνεια, βγάλε στην επιφάνεια τη χαλαρή και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργηθεί άνοιγμα για σχέση. Από την μια η Νέα Σελήνη στον Κριό από την άλλη η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς, να κανείς μια νέα αρχή, ίσως και να ερωτευτείς. Διατήρησε ελκυστικό το παρουσιαστικό σου, κινήσου με αυθορμητισμό και με αυτοπεποίθηση, αν θέλεις να αλλάξεις την αρνητική τροπή που πήρε η προσωπική σου ζωή θα το καταφέρεις.

Σε σχέση. Εσύ που θέλεις σταθεροποίηση και δέσμευση η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σου δώσει το προσδοκώμενο άνοιγμα, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει το ενδεχόμενο δεσμευτικής εξέλιξης. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό θα τονώσουν την αισιοδοξία σου ταυτοχρόνως θα σε βοηθήσουν να κινηθείς δυναμικά και απελευθερωμένα. Το ταίρι σου θα σου κάνει μια ιδιαιτέρως ευχάριστη πρόταση, σε παροτρύνω να δώσεις θετική απάντηση.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Άσε το άγχος στην άκρη, προσπάθησε να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να αποστασιοποιηθείς. Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγεις από τις παλιές ψυχοφθόρες καταστάσεις και να κοιτάξεις μπροστά. Ανανεώσου, βάλε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου σε τάξη, δώσε προτεραιότητα στις πραγματικές σου ανάγκες. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, ό,τι σου φανερώσει θα το πιστεύει, δώσε την απαιτουμένη βάση.

Σε σχέση. Στην αρχή της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στο Ταύρο ενδεχομένως να είναι κάπως παθητική η στάση σου, ωστόσο με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό ανατροπές θα υπάρξουν στη συμπεριφορά σου, επαναστατικές θα γίνουν οι διαθέσεις σου. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία προσοχή να μην σου δημιουργήσουν ανασφάλειες οι αρνητικές μνήμες, απέφυγε τα καβγαδάκια αντίδρασης. Συζήτησε με το ταίρι σου ανοιχτά και ξεκάθαρα, μη παγιδευτείς στον καχύποπτο τρόπο σκέψης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σου δώσει το κατάλληλο άνοιγμα που δε θα πρέπει να το αφήσεις αναξιοποίητο. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σου δώσει την συναισθηματική ώθηση που χρειάζεσαι για να κινηθείς, πέρνα σε προσεγγίσεις, θα είσαι σε θέση να γοητεύεις. Με τη Σελήνη στους Διδύμους θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, ενδιαφέρουσα θα βρεις την κουβέντα που θα ανοίξεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σε σχέση. Συναισθηματικές αποκαλύψεις θα σου φέρει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ίσως να μην λείψουν οι εκπλήξεις. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία προσοχή στην καχυποψία που θα σε διακατέχει. Προσπάθησε να περιορίσεις τις σκοτεινές σκέψεις, ενδέχεται να δώσεις λανθασμένες εξηγήσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να πέσεις στην παγίδα να ζηλέψεις το ταίρι σου, απέφυγε τις υπερβολές, σκέψου με ορθολογισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την αδράνεια, θα νιώσεις δύναμη και αυτοπεποίθηση, πρότεινε αυτό που θέλεις οι απαντήσεις δε θα είναι αρνητικές. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα δείξε εμπιστοσύνη στα αποκαλυπτικά λογία που θα σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό αποκτάς ανατρεπτικές διαθέσεις, οι κινήσεις σου αν είναι άμεσες τότε το αποτέλεσμα θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα σου.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό έρχονται ξεκαθαρίσματα που θα βάλουν στη σωστή τους θέση κάποια πράγματα που τις τελευταίες μέρες είχαν δημιουργήσει μπερδέματα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις, να αποκαλύψεις, και να οδηγήσεις την κατάσταση σε ισορροπημένο επίπεδο. Εσύ που διανύεις περίοδο χωρισμού τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, θα υπάρξει κατάληξη επανασύνδεσης. Ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση θα είναι η αρχή νέου κύκλου αγάπης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Εσένα που διανύεις περίοδο μοναχικότητας, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να περάσεις σε πράξεις. Σταθερή και σοβαρή θα είναι η στάση σου, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και προς τα μέσα της εβδομάδας στον Καρκίνο, θα αναζητήσεις σταθερό ταίρι στη ζωή σου. Σε περίπτωση που ήδη έχεις γνωριστεί με καινούργιο πρόσωπο θα χειριστείς την κατάσταση με ωριμότητα, πολύ καλά θα κανείς και θα αποφύγεις τις υπερβολές και τις αοριστίες.

Σε σχέση. Θα τις έχεις τις κυκλοθυμίες σου, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό , τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου να γυρίζουν σε ανάδρομη πορεία, η στάση σου θα είναι μια κρύο μια ζέστη. Προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στις εξάρσεις, πάθος και κτητικότατα θα πρέπει να είναι υπό τον έλεγχο σου. Αν θέλεις να διατηρηθεί ο δεσμός σου κρατά χαλαρή στάση, δείξε το ενδιαφέρον και την αγάπη σου με τρόπο θερμό και όχι απαιτητικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που θέλεις καινούργια σχέση ή γνωριμία η Νέα Σελήνη στον Κριό πρόσφορο θα κάνει το έδαφος για προσεγγίσεις. Επιμελήσου την εμφάνιση σου, πρόβαλε τα ελκυστικά στοιχεία της προσωπικότητας σου θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις την περιπέτεια δε θα απορρίψεις τις προτάσεις που θα λάβεις. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία αναθεωρείς για τα παλιά και παίρνεις νέες αποφάσεις.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη στον Ταύρο θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς και να σταθμεύσεις. Στο ταίρι σου η στάση σου θα είναι θερμή και αισθησιακή. Αλλαγή συμπεριφοράς θα σημειωθεί με τις 18 του μήνα, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον Κρόνο στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία επιθυμία σου θα είναι να βγεις από τις ανιαρές συνθήκες, προσπάθησε να αποφύγεις τις παθιασμένες ενέργειες και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στον Κριό δε θα σας αφήσει να αδρανήσεις, οι συνθήκες και οι νέες προοπτικές θα αναπτερώσουν το ηθικό σου. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει στο να αλλάξεις τη ζωή σου, να ονειρευτείς να επιδιώξεις και να βγάλεις στην επιφάνεια την αποκαλυπτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία σκέψου τα παλιά, απέφυγε τα ίδια λάθη, προχώρα μπροστά αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό και με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, αλλάζεις σκέψη και τρόπο αντιμετώπισης. Μέσα στη σχέση σου ίσως να νιώσεις πως πιέζεσαι ή πως έχουν μειωθεί τα όρια της ελευθερίας σου, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Για να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις, σε παροτρύνω να σκεφτείς πολύ καλά πριν πράξεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να συνδυάσεις συναίσθημα και λογική.