Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 11 ως 17/6/2018.

ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα θα την προσέξεις και θα την επιμεληθείς την εξωτερική σου εμφάνιση, στόχο θα βάλεις να βγει προς τα έξω η γοητεία σου, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου. Η αυτοπεποίθηση σου θα σε ωθήσει στο να δράσεις άμεσα, θα επιχειρήσεις να εντυπωσιάσεις και θα τα καταφέρεις, ωστόσο πέρα από την εξωτερική εικόνα η επιτυχία θα απαιτεί και την σωστή προσέγγιση. Μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια, δείξε από τις αρχή τις πραγματικές σου προθέσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Εσύ που είσαι σε σταθερό δεσμό ποικιλία θα έχει η εβδομάδα σου, ίσως να μην λείψουν οι αντιθέσεις. Αισθησιασμό και πάθος θα βγάλεις στο ταίρι σου, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό δεν θα λείψουν τα πείσματα, προσοχή στην παρορμητικότατα σου και στην τάση σου να κινείσαι απρόβλεπτα. Προσπάθησε να οριοθετήσεις την ορμητικότητα σου, βάλε σε τάξη τις επιθυμίες και τις αντιδράσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Σε απελευθερωμένες κινήσεις και επιδιώξεις θα σε οδηγήσουν η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Λέοντα. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα είσαι σε θέση να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις με αυτοπεποίθηση. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου, ναι μεν θα δείξεις ιδιαίτερη εκλεκτικότητα σχετικά με το σε ποια άτομα θα μιλήσεις και θα ανοιχτείς, όμως μόλις εντοπίσεις το κατάλληλο πρόσωπο, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος περεταίρω επαφών.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο ομαλότητα θα φέρει μέσα στη σχέση σου, κόποι και προσπάθειες θα καρποφορήσουν. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, τώρα το ταίρι σου θα είναι σε θέση να σκεφτεί σοβαρά για το μέλλον σας, ίσως να ακουστεί κάποια ανάλογη πρόταση. Ουσιαστικές συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ σας, αν αυτή τη στιγμή είστε τσακωμένοι, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στην έλξη και στο συναίσθημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο σου και την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα ατίθαση αυθόρμητη και εκδηλωτική θα γίνει η στάση σου. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα φλερτάρεις σε μπερδέψει τότε προχώρα σε ουσιαστικές κουβέντες, μη αφήσεις απορίες να αιωρούνται, στόχευσε στο να εκμαιεύσεις πληροφορίες που θα δώσουν φως στο τούνελ. Θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος, σου δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου, βασίσου στο ένστικτο σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ενδεχομένως να γίνει κάπως άστατη η στάση σου, ίσως να μην μπορείς να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο, ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κατασταλάξεις. Προσπάθησε να κινηθείς κάπως μεθοδικά, κράτα υπό έλεγχο τις αντιδράσεις και τις αδυναμίες σου. Σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις εσωτερικές εντάσεις, κινήσου με χαλαρότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Σε περίπτωση που δε θέλεις να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου η εμφάνιση του Ερμή στο ζώδιο σου θα σου φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους αποκαλυπτικές επαφές θα έχεις με τον πρόσωπο που σκέπτεσαι. Οι προθέσεις θα είναι ξεκάθαρες, ουσιαστικά λόγια θα ακουστούν, σκέψου σοβαρά και πάρε τις αποφάσεις σου. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει συνάντηση με συναισθηματικό άνοιγμα, θα ακουστούν εξομολογήσεις, ερχομός στης Σελήνης στον Καρκίνο θα σου φέρει βάσιμες υποσχέσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τη Νέα Σελήνη στης Διδύμους εβδομάδα σου θα έχει θετικές ανατροπές έρχονται αλλαγές. Τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ουσιαστικές και αποκαλυπτικές, προσπάθησε να συζητήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, θα είναι λάθος αν κρύψεις αυτό που νιώθεις και αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Εκδηλώσου, ζήτα αυτό ακριβώς που θέλεις, και προχώρα για άμεσα ξεκαθαρίσματα.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα αλλάξεις και θα ανανεώσεις τον τρόπο σκέψης σου. Έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα σε βγάλουν από την απογοήτευση και την αδράνεια. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αποκλείεται να στείλει μεσολαβητή για να καταφέρει να γνωριστεί μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο. Τα μαντάτα που θα λάβεις θα σου δώσουν χαρά, το ενδιαφερόμενο άτομο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, με τον ερχομό της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αλλαγές θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα κάνει ανέμελη και αυθόρμητη τη στάση σου. Ανάγκη σου θα είναι να απεγκλωβιστείς από την ανία και την ρουτίνα, επιθυμία σου θα είναι η ανανέωση και θα καταφέρεις τελικά να τονώσεις το κλίμα. Τα αποκαλυπτικά και ειλικρινά λόγια που θα ακουστούν θα τονώσουν το πάθος ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ετοιμάσου για έντονες στιγμές αισθησιασμού και έλξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση ήρθε η ώρα να ανανεωθείς, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους πρόσφορο θα κάνει το έδαφος για προσεγγίσεις. Επιμελήσου την εμφάνιση σου, πρόβαλε τα ελκυστικά στοιχεία της προσωπικότητας σου θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα αν βάλεις στόχο να τραβήξεις τα βλήματα θα το καταφέρεις. Σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις το βήμα να ξεχάσεις τις παλιές καταστάσεις που σας απογοήτευσαν, πάρε νέες αποφάσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Ερμή και τη Σελήνη να εισέρχονται στον Καρκίνο θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς και να σταθμεύσεις. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα στο ταίρι σου η στάση σου θα είναι θερμή και αισθησιακή. Επιθυμία σου θα είναι να βγεις από τις ανιαρές συνθήκες, ίσως να μην λείψουν και οι παθιασμένες ενέργειες ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις την αλλοπρόσαλλη στάση, κρατά μια σταθερή γραμμή συμπεριφοράς.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο εσύ που επιθυμείς επανασύνδεση τα γεγονότα θα κυλήσουν υπέρ σου, θα ‘ρθεις πολύ κοντά με πρώην ταίρι σου, η εξέλιξη θα είναι στο χέρι σου. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Λέοντα ελκυστική θα κάνει την εικόνα σου, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να αφήσεις ελεύθερο τον αυθορμητισμό σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσεις. Προσοχή στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, αν θέλεις ουσιαστικό και άμεσο αποτέλεσμα προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τα αισθήματα σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανατρεπτική εξέλιξη θα πάρει η συζήτηση που θα έχεις με το ταίρι σου, με θετικό τρόπο θα κλείσει κεφάλαιο που σας απασχολεί από το παρελθόν. Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Κρόνο προσοχή στα εσωτερικά σου μπερδέματα, προσπάθησε να αποφύγεις τις ακρότητες. Η σταθεροποίηση και η διατήρηση της ισορροπίας θα εξαρτηθεί από τη στάση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον Ερμή να κάνει την εμφάνιση του στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να κατασταλάξεις συναισθηματικά, θα αποφύγεις τις επιλογές αβέβαιης εξέλιξης και κατάληξης. Πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με ελκυστικό πρόσωπο έντονης προσωπικότητας. Κάνε το βήμα να το προσεγγίσεις, αυτή η γνωριμία θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Έρχονται διαφοροποιήσεις, καταφθάνουν δεσμευτικές εξελίξεις θετικής κατάληξης. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό με τον Ερμή στον Καρκίνο και την Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι πολύ πιθανόν να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης, βασική σου ανάγκη θα είναι η σταθερότητα και η κατοχύρωση. Οι διαθέσεις σου θα είναι ήρεμες και διαλλακτικές, εμπιστοσύνη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με αισιοδοξία, κάνε πράξη τις αποφάσεις σου θα λάβεις θετική ανταπόκριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Λέοντα, ανανεώνεις τις βλέψεις σου, οι διαθέσεις σου θα είναι αισθησιακές, θα τα κυνηγήσεις τα γεγονότα, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητα σου. Θα είσαι σε θέση να βγάλεις στην επιφάνεια τα θελκτικά στοιχεία της προσωπικότητας σου. οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα έχουν ελπιδοφόρα εξέλιξη. Ξεκινάς συστηματικές επαφές με πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει την προσωπική σου ζωή.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους νέες αποφάσεις θα πάρεις μέσα στο εξαήμερο. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα εστιάσεις στο πως μπορείς να δώσεις ανανεωτική ώθηση στον δεσμό σου και θα βρεις τον τρόπο. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα ενδυναμώσει τους συναισθηματικούς δεσμούς ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ειλικρινείς θα είναι οι κουβέντες που θα ειπωθούν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προτάσεις σχετικά με το μέλλον του δεσμού σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον ερχομό του Ερμή στον Καρκίνο και τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους συμφιλιωτικά ανοίγματα θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Επαφές θα έχεις με πρώην ταίρι σου, εκδηλωτική θα είναι η στάση του, θα σε πλησιάσει με ξεκάθαρες προθέσεις. Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Λέοντα δε θα αρνηθείς τις προτάσεις που θα λάβεις, θα δεχτείς το ραντεβού που θα σου ζητηθεί και κατάληξη θα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντική.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Προσοχή στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ενδεχομένως να υπάρξει εσωτερική ένταση που δε θα σε βοηθήσει να κινηθείς συγκαταβατικά, ίσως να μην λείψουν τα ξεσπάσματα και οι συγκρούσεις. Απέφυγε τις εγωκεντρικές ενέργειες, σου δίνω τη συμβουλή να μη τεντώσεις το σκοινί. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεις την ηρεμία σου αρκεί να θέλεις να επαναφέρεις την ισορροπία τόσο στον εσωτερικό σου κόσμο όσο και στη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα μπεις στη διαδικασία να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις το κάτι διαφορετικό. Θα αναζητήσεις καινούργια αρχή, στόχος σου θα είναι να αλλάξεις τα δεδομένα. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα το ελκυστικό σου στυλ θα κάνει εύκολη την προοπτική της νέας γνωριμίας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με θερμό τρόπο θα σου δείξει την έλξη του, θα είσαι σε θέση να αναλάβεις τα ηνία, προχώρα χωρίς ενδοιασμούς.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό πρόσεχε να μην τα μπέρδεψες τα πράγματα και βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία και τη σταθερότητα της σχέση σου. Οι εσωτερικές σου αναζητήσεις θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να εναντιωθείς, να επαναστατήσεις, επιθυμία σου θα είναι να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις. Η στάση σου θα είναι άστατη, κυκλοθυμική, το νου σου να μην υποπέσεις σε υπερβολές. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την παρορμητικότητα σου, ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις από το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα νιώσεις μια ιδιαιτέρως αισιόδοξη διάθεση, ανανεωμένες θα είναι οι βλέψεις σου και οι επιθυμίες σου. Δεν θα απομονωθείς ούτε θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να προσεγγίσεις. Κράτα κοινωνική στάση, βγες έξω με φίλους, εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση προσπάθησε να κάνεις νεες γνωριμίες, με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα βρεις τις συνθήκες ευνοϊκές.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Παίρνεις νέες αποφάσεις, αλλάζουν τα δεδομένα της σχέσης σου. Θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η τολμηρή σου διάθεση θα φέρει άμεσα και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα. Κλείνεις αρνητικό ζήτημα που από καιρό σε πίεζε και σε άγχωνε, οι υποσχέσεις που θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να βγεις από τις αμφιβολίες και να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω.