Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 25 ως 01/7/2018.

ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και ο Άρης στον Υδροχόο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείς τα γεγονότα και κυρίως από τις αποφάσεις που θα πάρεις. Θέλεις όντως να ξεφύγεις από τα παλιά; ή μήπως τα αισθήματα σου είναι τόσο μπερδεμένα που αδυνατείς να εντοπίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Προσπάθησε να διεισδύσεις στον συναισθηματικό σου κόσμο, μάθε τι ακριβώς αναζητάς.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο ίσως να μην σε βοηθήσει να κινηθείς συνετά, σου δίνω τη συμβουλή να κρατήσεις χαλαρή στάση, να αναζητήσεις ηρεμία και να εστιάσεις στην έλξη και στην ειλικρίνεια των αισθημάτων. Προσπάθησε να ξεδιαλύνεις καταστάσεις που επιδρούν αρνητικά στο ταίρι σου κατά συνέπεια και στη σχέση σας. Κάνε το βήμα να δώσεις νέα πνοή στον δεσμό σου, οι προτάσεις σου για να γίνουν αποδέκτες δε θα πρέπει να είναι εγωκεντρικές.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη και του Ερμή στον Λέοντα θα αναζητήσεις περιπέτεια, ένταση, ίσως και λίγο σασπένς, θα στοχεύσεις στον ανέμελο τρόπο ζωής χωρίς εξαναγκασμούς και προβληματισμούς. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα και γεγονότα που θα τονώσουν τις διαθέσεις σου, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σε ωθήσει σε τολμηρές εκδηλώσεις. Οι προσεγγίσεις σου θα έχουν δημιουργική κατάληξη, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο βάζεις στο στόχο να βγεις από τα προκαθορισμένα και τα προβλέψιμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο αλλάζεις συναισθηματική τοποθέτηση, ίσως να μην λείψουν οι αναιρέσεις και οι αντιδραστικές κινήσεις. Θα είσαι σε θέση να κινηθείς αποφασιστικά, θα ξεκαθαρίσεις και θα μιλήσεις με ειλικρίνεια, ωστόσο καλό θα είναι να περιορίσεις τις εξάρσεις, η στάση σου δεν θα πρέπει να είναι απαιτητική ή επιβλητική. Αν θέλεις να φέρεις αλλαγές μέσα στη σχέση σου θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά με συγκεκριμένες βλέψεις και επιθυμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Σελήνη στον Τοξότη και τον Ερμή στον Λέοντα αναλαμβάνεις δράση, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν. Ελκυστικό θα φροντίσεις να γίνει το παρουσιαστικό σου , θα κινήσεις τα νήματα για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα καταφέρει να σε συναρπάσει. Παίρνεις την απόφαση να αφήσεις τον εαυτό σου να ενθουσιαστεί και να ερωτευτεί, ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που αναζητάς είναι η περιστασιακή περιπέτεια ή ο σταθερός δεσμός.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Εσύ που είσαι πολλά χρόνια σε μακροχρόνιο δεσμό, με τον Άρη στον Υδροχόο να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να επαναστατήσεις και να αποδεσμευτείς από την ανιαρή ρουτίνα και τις προκαθορισμένες ενέργειες. Προσοχή στις νευρικές και απότομες αντιδράσεις, προσπάθησε να ρεγουλάρεις τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να μην παραβλέψεις ή αγνοήσεις τα θετικά στοιχεία που σου προσφέρει ο σταθερός δεσμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την αδράνεια, θα νιώσεις δύναμη και αυτοπεποίθηση, πρότεινε αυτό που θέλεις προχώρα σε προσεγγίσεις. Δείξε εμπιστοσύνη στα αποκαλυπτικά λόγια που θα σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, άσε στην άκρη τις άτοπες αμφισβητήσεις. Κινήσου με ανατρεπτική διάθεση, οι πράξεις σου αν είναι άμεσες τότε το αποτέλεσμα θα καταφέρει να αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Έρχονται ξεκαθαρίσματα που θα βάλουν στη σωστή τους θέση κάποια πράγματα που τις τελευταίες μέρες είχαν δημιουργήσει μπερδέματα. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις, να αποκαλύψεις, και να οδηγήσεις την κατάσταση σε ισορροπημένο επίπεδο. Εσύ που διανύεις περίοδο εντάσεων τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, θα υπάρξει συνεννόηση θα βρεθεί η άκρη του νήματος. Δείξε εμπιστοσύνη στα γεγονότα, άσε τον εαυτό σου να πιστέψει και να ενθουσιαστεί.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Πανσέληνο στο Αιγόκερω και τον Ερμή στο ζώδιο σου είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις για τη στάση σου, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση ίσως να πάρεις την απόφαση να κινηθείς προς την νέα γνωριμία. Θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση, θα είσαι σε θέση να ξεφύγεις από κολλήματα και εξαρτήσεις. Δεν είναι σίγουρο αν θα θελήσεις ταχύτητα στα γεγονότα, πάντως το σίγουρο είναι πως θα κυνηγήσεις την ένταση, θα αναζητήσεις έλξη και χημεία.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία προσοχή στις απερισκεψίες, καλό θα είναι να αποφύγεις τις ριζικές αποφάσεις. Εσύ που προσπαθείς εδώ και μέρες να κατευθύνεις το ταίρι σου, με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο σου θα βρεις τον τρόπο να καθοδηγήσεις τις καταστάσεις και να γίνει τελικά το δικό σου. Δεν θα ανεχτείς περιορισμούς και εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, το νου σου να μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Σελήνη στον Τοξότη και τον Ερμή στον Λέοντα στην κατάκτηση θα στοχεύσεις, θα φλερτάρεις, θα προσεγγίσεις, σκοπός σου θα είναι να εντυπωσιάσεις. θα βάλεις σε λειτουργία όλη σου την γοητεία και θα καταφέρεις να βρεις το πρόσωπο που θα κερδίσεις την προσοχή του, ωστόσο η εξέλιξη θα πρέπει να αποφασιστεί από εσένα. Θέλεις απλά να τραβήξεις τα βλέμματα και να εντυπωσιάσεις; ή θέλεις να κερδίσεις αισθήματα και μια σταθερή πορεία αμοιβαίας αγάπης; Εντόπισε τι πραγματικά αναζητάς και αναλόγως κινήσου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία και τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο αν αφήσεις ανεξέλεγκτη την παρορμητικότητα σου ή την ανυπομονησία σου θα υπάρξει κίνδυνος να υποπέσεις σε υπερβολές και λάθη. Το νου σου να μην φέρεις ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Γνωρίζεις πολύ καλά από ποιες καταστάσεις απειλείται η ισορροπία της σχέσης σου, συνεπώς είσαι σε θέση να καταλάβεις τι δεν πρέπει να κάνεις.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία και ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο θα περιορίσουν την ανεκτικότητα σου, δε θα αφήσεις κανένα περιθώριο να εισβάλει ξανά στην προσωπική σου ζωή πρόσωπο που στο παρελθόν σε είχε πληγώσει, δεν αποκλείεται με κάθετο τρόπο να απορρίψεις πρόταση επανασύνδεσης. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω η εσωτερική σου δύναμη θα σε ωθήσει να κοιτάξεις μπροστά και να αναζητήσεις μια καινούργια προοπτική. Ενθαρρυντικά συμβάντα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ο Άρης στον Υδροχόο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες και στις συναισθηματικές εναλλαγές. Ατίθαση, ζωηρή, και κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου, η συμπεριφορά σου θα δυσκολέψει το ταίρι σου. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για ελευθερία κινήσεων και αισθήσεων, θα νιώσεις πως κάτι σε πνίγει, θα εναντιωθείς στα δεδομένα, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές. Η εμφάνιση του Ερμή στον Λέοντα θα φέρει αλλαγές στη σκέψη σου και στα αισθήματα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβεις είναι πολύ πιθανόν να την απορρίψεις ή για την ώρα θα αποφύγεις να δώσεις οριστική απάντηση. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη ανανεώνεις τις αναζητήσεις σου, δε θα σταθείς στα παλιά, με αισιοδοξία και αυθορμητισμό θα προχωρήσεις μπροστά. Θα έχεις προσιτή στάση στα καινούργια πρόσωπα που θα σε πλησιάσουν, θα σου δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τις αποφάσεις σου για να μην δημιουργήσεις μπερδέματα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Τερματίζουν ανησυχίες και ανασφάλειες, θα εστιάσεις στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Με τον Ερμή στον Λέοντα η στάση σου θα είναι θερμή, ανέμελη και ομιλητική, απομακρύνεις καταστάσεις και υποθέσεις που χαλούν την ψυχολογία σου και την ισορροπία της σχέσης σου. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο επιθυμία σου θα είναι να ζήσεις ερωτικά και ανέμελα, πέρνα σε ανανεωτικές προτάσεις το ταίρι σου θα σου δώσει θετικές απαντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ευχάριστες αναστατώσεις θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, εσύ που θέλεις να ανανεωθείς και να ερωτευτείς η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου και ο Ερμής στον Λέοντα σου φέρνουν προοπτική νέας γνωριμίας, δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σου καινούργιο πρόσωπο. Θα νιώσεις ενθουσιασμό, θα τολμήσεις να κάνεις μια νέα αρχή, διαφοροποιούνται επιθυμίες και στόχοι. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματα σου, καταφθάνουν αισιόδοξα γεγονότα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ήρεμη θα είναι η ψυχολογία σου, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά, θα εκτιμήσεις και να εμπιστευτείς το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Συνεννόηση θα υπάρξει στις επαφές σου, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα κυλήσει ομαλά, αναλυτικές θα είναι οι μεταξύ σας συζητήσεις. Άσε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις άτοπες φοβίες, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, θα εκδηλωθούν αισθήματα αγάπης, προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να αποφύγεις τις αγχωτικές σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη και την Πανσέληνο στο ζώδιο σου θα την φιλοσοφήσεις την κατάσταση, ρυθμίζεις την απογοήτευση σου, θα ξεπεράσεις παλιές σχέσεις ή πληγές και θα καταφέρεις να πας παρακάτω. Θα έχεις τη ψυχική δύναμη να διαγράψεις καταστάσεις ή σχέσεις που σε άδειασαν συναισθηματικά. Οι ριζοσπαστικές σου αποφάσεις θα έχουν ως κατάληξη το ξεκίνημα νέας αρχής, κάνε το βήμα να δώσεις στην προσωπική σου ζωή μια ολοκαίνουργια ευκαιρία.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αυτή τη φορά θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις υπερβολές και τις ακρότητες, θα σε διακρίνει αυτοσυγκράτηση, ισχυρή αντίληψη και αισθαντικότητα. Απαλλάσσεσαι από άτοπες αβάσιμες φοβίες ενδεχομένως να τολμήσεις να περάσεις σε προτάσεις που ως τώρα δεν έπαιρνες την απόφαση να το κανείς. Στόχο βάζεις να ανανεώσεις τον δεσμό σου, το ταίρι σου θα σου δείξει εκτίμηση και εμπιστοσύνη, φανέρωσε με ειλικρίνεια σκέψεις και επιθυμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο Άρης στο ζώδιο σου γυρίζει σε ανάδρομη πορεία προσοχή να μην σε οδηγήσει σε πράξεις και λόγια προερχόμενα από ανεξέλεγκτη παρορμητικότητα. Απέφυγε τις εξτριμ ενέργειες και τις υπερβολές, προσπάθησε να μιλήσεις με αυτοσυγκράτηση και σύνεση. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα και τη Σελήνη να καταφθάνει στο ζώδιο σου στόχος σου θα είναι να βάλεις καινούργιο νόημα στη ζωή σου, θα φλερτάρεις, θα προσεγγίσεις και θα ανανεωθείς.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία και τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σου προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, τα αιχμηρά λόγια και το επιτακτικό ύφος. Χαλιναγώγησε τις εσωτερικές σου ορμές, δεν θα ανεχτείς πιέσεις, οι αντιδραστικές πράξεις και τα ξεσπάσματα ίσως να φέρουν καβγαδάκια. Προσπάθησε να ελέγξεις την παρορμητικότητα σου, αν δεν βρεις την εσωτερική σου ισορροπία δε θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την πορεία του δεσμού σου.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εμφάνιση του Ερμή στον Λέοντα και της Σελήνης στον Υδροχόο θα βγάλει στην επιφάνεια την ανέμελη και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, ευχέρεια θα έχει ο λόγος σου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή με ποιο άτομο θα βγεις ραντεβού και προς τα πού θα σπρώξεις την κατεύθυνση των επαφών σας. Αυτή τη φορά θα ενθουσιαστείς θα αφήσεις τον εαυτό σου να προχωρήσει ελεύθερα χωρίς αναστολές και φοβίες για τυχόν ανατροπές.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Ερμή στον Λέοντα ανανεωτικές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις θα καταφέρεις να αναζωογονήσεις τη σχέση σου. Συγκαταβατική διάθεση θα υπάρχει τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου, θερμά και ειλικρινά λόγια θα ανταλλάξετε, δεν αποκλείεται να προσανατολιστείτε προς διεξόδους απόδρασης. Είναι πολύ πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να μιλήσετε για κάποιο ταξίδι ή εκδρομή.