Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 10 ως 16/9/2018.

ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ευχάριστες αναστατώσεις θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, εσύ που θέλεις να ανανεωθείς και να ερωτευτείς η εμφάνιση του Άρη στον Υδροχόο φέρνει προοπτική νέας γνωριμίας, δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σου καινούργιο πρόσωπο. Θα νιώσεις ενθουσιασμό, θα τολμήσεις να κάνεις μια νέα αρχή, διαφοροποιούνται επιθυμίες και στόχοι. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματα σου, καταφθάνουν αισιόδοξα γεγονότα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά, θα εκτιμήσεις και θα εμπιστευτείς το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Συνεννόηση θα υπάρξει στις επαφές σου, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα κυλήσει ομαλά, αναλυτικές θα είναι οι μεταξύ σας συζητήσεις. Άσε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις άτοπες φοβίες, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, θα εκδηλωθούν αισθήματα αγάπης, προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να αποφύγεις τις αγχωτικές σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο ερχομός του Άρη στον Υδροχόο θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες, η δυναμική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και κινηθείς. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις την αυτοπεποίθηση σου ακμαία, σου δίνω τη συμβουλή να μην αρνηθείς να προχωρήσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ανοιχτεί δίοδος επικοινωνίας. Σε παροτρύνω να κάνεις το μεγάλο βήμα να ρισκάρεις, ξέχνα το απογοητευτικό παρελθόν και δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική σου ζωή.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα προσοχή σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αμφιβολίες και υποψίες, προσπάθησε να μην παγιδευτείς σε εικασίες που δεν έχουν βάσιμη απόδειξη. Σου δίνω τη συμβουλή να μην φορτώσεις τη σκέψη σου με αρνητικές εκδοχές που θα σε κάνουν να χάσεις την εμπιστοσύνη που έχεις στο ταίρι σου. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να αντιληφτείς με καθαρή σκέψη, βγαίνεις από την άρνηση και την αμφιβολία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Εσύ που ψάχνεσαι συναισθηματικά και αναζητάς νέο ταίρι με τον Άρη να εμφανίζεται στον Υδροχόο οι συγκυρίες και τα απρόοπτα συμβάντα θα σε φέρουν σε προσωπική συνομιλία με άτομο ευχάριστης προσωπικότητας. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα σε ωθήσει στο να δώσεις στην προσωπική σου ζωή καινούργιο νόημα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, αξιοποίησε τη γοητεία σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις με βάση τη λογική και όχι την καχυποψία. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου δίνονται εξηγήσεις, τερματίζουν τυχόν παρεξηγήσεις, θα χαλαρώσεις, θα αφήσεις στην άκρη φοβίες και προβληματισμούς. Δείξε στο πρόσωπο που αγαπάς τη θερμή και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σου, προσπάθησε να ανανεώσεις τις συνθήκες και τα δεδομένα του δεσμού σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Σε απελευθερωμένες κινήσεις και επιδιώξεις θα σε οδηγήσει ο ερχομός του Άρη στον Υδροχόο. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα είσαι σε θέση να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις με αυτοπεποίθηση. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου, ναι μεν θα δείξεις ιδιαίτερη εκλεκτικότητα σχετικά με το σε ποια άτομα θα μιλήσεις και θα ανοιχτείς, όμως μόλις εντοπίσεις το κατάλληλο πρόσωπο θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος περεταίρω επαφών.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ομαλότητα θα φέρει μέσα στη σχέση σου, κόποι και προσπάθειες θα καρποφορήσουν. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, τώρα το ταίρι σου θα είναι σε θέση να σκεφτεί σοβαρά για το μέλλον σας, ίσως να ακουστεί κάποια ανάλογη πρόταση. Ουσιαστικές συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ σας, αν αυτή τη στιγμή είστε τσακωμένοι, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις, οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις στην έλξη και στο συναίσθημα.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά και τη διάθεση σου. Στην συνέχεια η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία επιλογών, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής διαγράφοντας παλιά πρόσωπα και βάζοντας στην καθημερινότητα σου καινούργια. Ουσιαστικά θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις και να προχωρήσεις σε νέα αρχή.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό αυθορμητισμό θα φέρει στις ενέργειες σου, πέρνα σε προτάσεις, δείξε τα πραγματικά σου αισθήματα. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα αφήσεις να κυλήσουν να γεγονότα χωρίς παρεμβάσεις και πιέσεις, θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τις πιεστικές σκέψεις ή ενέργειες. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα στρώσει έδαφος για συζητήσεις που ουσιαστικά θα ορίσουν την πορεία του δεσμού σου, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα είναι ειλικρινείς και βάσιμες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στην εικόνα και στην προσωπικότητα που δείχνεις, στόχο θα βάλεις να γοητεύσεις. Θα καταφέρεις να παρουσιάσεις μια ιδιαιτέρως ελκυστική εικόνα ωστόσο καλό θα είναι να την συνδυάσεις και με μια προσιτή στάση. Αν θέλεις να καταφέρει κάποιο άτομο να σου πιάσει την κουβέντα θα πρέπει να δώσεις με τον τρόπο σου το πράσινο φως. Καλό θα είναι να μην βιαστείς να καταλήξεις ή να δρομολογήσεις, άσε τα γεγονότα να κυλήσουν από μόνα τους.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα αναστατώσεις θα υπάρξουν μέσα στη σκέψη σου, αν θέλεις να βρεις συνεννόηση με το ταίρι σου θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά σε πιο σημείο θα βάλεις τον πήχη των απαιτήσεων σου. Για να τερματίσουν τα εμπόδια ή οι εντάσεις που καθυστερούν την εξέλιξη της σχέσης σου, θα πρέπει με τον τρόπο σου να βοηθήσεις να βρεθεί η απαιτούμενη λύση, απέφυγε να μεγαλοποιήσεις και να δώσεις υπερβολική σημασία σε ανούσιες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου και τον Άρη να εμφανίζεται στον Υδροχόο είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία και όντως θα βρεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, όμως το θέμα είναι τι είδους σχέση θέλεις να αποκτήσεις. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν σε ενδιαφέρουν οι περιστασιακές επαφές ή αν επιθυμείς έναν σταθερό δεσμό. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου δώσει την ευκαιρία για σχέση, σε συμβουλεύω να κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερώσεις τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο βασική σου επιθυμία θα είναι να σπρώξεις τις καταστάσεις προς μια δημιουργική εξέλιξη , εξομολογήσεις και θερμά λόγια θα ακουστούν στις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αισθήματα έλξης και αγάπης θα εκδηλωθούν με τρόπο άμεσο και ξεκάθαρο, σε περίπτωση που υπάρχουν αμφιβολίες θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό και μετέπειτα στο ζώδιο σου δεν αποκλείεται να μιλήσεις με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επαφές και συναντήσεις, σου δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψεις λόγω ανασφαλειών. Αν είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση κάνε το βήμα να δοκιμάσεις και να πειραματιστείς, μην αφήσεις τις αναστολές και τις επιφυλάξεις να σου δημιουργήσουν φραγμούς. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, δώσε ώθηση στη ροη των γεγονότων.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις συναισθηματικά και να κατοχυρώσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, ηρεμείς και ανανεώνεσαι ψυχολογικά, οι πράξεις σου θα κάνουν το ταίρι σου να σε εμπιστευτεί, θα υπάρξουν μεταξύ σας θερμές εκδηλώσεις ίσως και αποκαλυπτικά λόγια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την εμφάνιση του Άρη στον Υδροχόο και της Σελήνης στο ζώδιο σου θα αναζητήσεις περιπέτεια, ένταση, ίσως και λίγο σασπένς, θα στοχεύσεις στον ανέμελο τρόπο ζωής χωρίς εξαναγκασμούς και προβληματισμούς. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα και γεγονότα που θα τονώσουν τις διαθέσεις σου, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σε ωθήσει σε τολμηρές εκδηλώσεις. Οι προσεγγίσεις σου θα έχουν δημιουργική κατάληξη, βάζεις στόχο να βγεις από τα προκαθορισμένα και τα προβλέψιμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Άρη στον Υδροχόο αλλάζεις συναισθηματική τοποθέτηση, ίσως να μην λείψουν οι ανατροπές και οι αντιδραστικές κινήσεις. Θα είσαι σε θέση να κινηθείς αποφασιστικά, θα ξεκαθαρίσεις και θα μιλήσεις με ειλικρίνεια, ωστόσο καλό θα είναι να περιορίσεις τις εξάρσεις, η στάση σου δεν θα πρέπει να είναι παρορμητική. Αν θέλεις να φέρεις αλλαγές μέσα στη σχέση σου θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά με συγκεκριμένες βλέψεις και επιθυμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο ερχομός του Άρη στον Υδροχόο θα τονώσει την αισιοδοξία σου και γενικότερα την εσωτερική σου διάθεση. Μέσα στην εβδομάδα κάτι διαφορετικό και ουσιαστικό θα προκύψει στη ζωή σου που ουσιαστικά θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σου. Τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά και αισιόδοξα δε θα σε αφήσουν να παγιδευτείς στις αρνητικές εκδοχές, αλλάζεις την οπτική σου. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα κινηθείς με αποφασιστικότητα, βάζεις τον συναισθηματικό σου κόσμο σε τάξη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκόρπιο αισθαντικότητα θα σε χαρακτηρίζει, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή. Θα χαλαρώσει η στάση σου, θα θελήσεις να απεγκλωβιστείς από προσκολλήσεις και εμμονές. Δεν θα λείψουν οι άμεσες συναισθηματικές εκδηλώσεις και τα θερμά λόγια. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα τη βρεις τη χρυσή οδό που θα βελτιώσει την επικοινωνία σου με το πρόσωπο που αγαπάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Θα σε ενθαρρύνει ο ερχομός του Άρη στο ζώδιο σου, δυναμική, κοινωνική και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κινηθείς ελεύθερα και αυθόρμητα, θα έχεις τη διάθεση να προσεγγίσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα παίρνεις απόφαση να βγεις από τον απογοητευτικό τρόπο σκέψης και να κυνηγήσεις την μεγάλη αλλαγή που θα σε τονώσει.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ο ερχομός του Άρη στο ζώδιο σου θα τονώσει τον δυναμισμό σου, θα σε βοηθήσει να πάρεις ανανεωτικές αποφάσεις, ωστόσο προσοχή στην αλλοπρόσαλλη στάση και στις διφορούμενες επιθυμίες. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο αλλάζεις τον τρόπο που χειρίζεσαι το ταίρι σου, τα λόγια σου θα είναι άμεσα και απολύτως ειλικρινά. Ο ώριμος τρόπος σκέψης σου διαλλακτική θα κάνει τη στάση σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις και τις παρατραβηγμένες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σου ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο που προσφάτως ήρθατε σε ρήξη. Σε συνάντηση που θα έχετε θα διαπιστώσεις πως οι εξηγήσεις και τα ξεκαθαρίσματα μπορούν να σας ξανά ενώσουν, δε θα αποδειχτεί λάθος η επιλογή της δεύτερης ευκαιρίας. Η εσωτερική σου χαλάρωση θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, θερμές εξομολογήσεις θα στρώσουν έδαφος για επανένωση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα αναστατωμένες ίσως και διχασμένες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσοχή στα συμπεράσματα που θα βγάλεις. Ένταση θα υπάρξει στον συναισθηματικό σου κόσμο, εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό ίσως να νιώσεις πως καταπιέζεσαι. Προσπάθησε να σκεφτείς αντικειμενικά και να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση. Σε συμβουλεύω να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων.