Αυτό είναι το μοναδικό κραγιόν που χρειάζεσαι στις διακοπές σου!

Αυτό είναι το μοναδικό κραγιόν που χρειάζεσαι στις διακοπές σου!

Με τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού να είναι εδώ, ίσως είναι καιρός να αφήσεις τα κραγιόν και τις παλέτες nude αποχρώσεων για λίγο στην άκρη και να διασκεδάσεις λίγο με το μακιγιάζ σου. Ειλικρινά, το μόνο που χρειάζεται είναι μια πολύ απλή αλλαγή.

Πάρε παράδειγμα το supermodel της Victoria's Secret, Taylor Hill, η οποία πρόσφατα φόρεσε το πιο όμορφο orange-red κραγιόν για μια διαφορετική εμφάνιση.Σε συνδυασμό με ένα πιο φυσικό χρώμα στα ζυγωματικά και ανοιχτόχρωμη σκιά ματιών, το χρώμα φαίνεται φρέσκο και όχι υπερβολικά έντονο.

Για εσένα που εξακολουθείς να διστάζεις στο να επιλέξεις ένα τόσο φωτεινό χρώμα στα χείλη, θα προσπαθήσουμε να σε πείσουμε. Οι κοραλλί αποχρώσεις είναι γνωστές πως κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας. Επίσης, μην κολλήσεις με μια συγκεκριμένη υφή. Εάν δεν είστε fan των ματ κραγιόν, δοκίμασε ένα κρεμώδες ή glossy τελείωμα - υπάρχει κυριολεκτικά κάτι για όλες.

Ρίξε μια ματιά στις πιο ωραίες αποχρώσεις που διαλέξαμε για σένα για το φετινό καλοκαίρι και ανέβασε τη θερμοκρασία με την εμφάνισή σου.


Scroll To Top