Αν λατρεύετε τις τουλίπες αυτή η skincare συλλογή θα σας ενθουσιάσει

Αν λατρεύετε τις τουλίπες αυτή η skincare συλλογή θα σας ενθουσιάσει

Το skincare brand Bloomeffects δημιουργησε μία νέα σειρά με προϊόντα φτιαγμένα από… τουλίπες. Η Kim Jensen συνιδρύτρια της εταιρίας είναι ειδική στις τουλίπες και γνωρίζει σε βάθος την ευεργετική δράση που έχουν στην επιδερμίδα μας.

Μετά από χρόνια εργασίας ως beauty marketing expert αποφάσισε να ανοίξει το δικό της brand και να αξιοποιήσει τις γνώσεις της για το υπέροχο λουλούδι.

Μαζί με τον συζυγό της Hein van Haaster, μετακόμισαν στην Ολλανδία, όπου καλλιεργούν τις δικές τους τουλίπες, τις οποίες έπειτα χρησιμοποιούν για τα items του brand Bloomeffects.

Το Bloomeffects περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο items για την περιποίηση και τη φροντίδα του δέρματος, ενώ κάποιες φορές βγάζει και καλλυντικά. Η τελευταία του συλλογή περιέχει ένα καθαριστικό τζελ, lip balm, ενυδατική κρέμα και μία μάσκα για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και αποτελεσματική απομάκρυνση των ρύπων.

Φυσικά, τα items περιέχουν εκχύλισμα τουλίπας και είναι απαλλαγμένα από χημικές ουσίες και τεχνητά αρώματα, καθώς σκοπός του brand είναι προϊόντα φυσικά.

Τέλος, οικολογικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως για το packaging των items χρησιμοποιείται μόνο γυαλί και αλουμίνιο και καθόλου πλαστικό.

 

 

Scroll To Top