Απλές συνήθειες για γερά και όμορφα νύχια!

Απλές συνήθειες για γερά και όμορφα νύχια!

Όλες οι γυναίκες έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ σε κάποια φάση της ζωής μας από μαλακά νύχια που σπάνε συνεχώς. Ίσως είναι από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορούν να σου τύχουν, ειδικά όταν θέλεις να διατηρείς πάντα ένα περιποιημένο μανικιούρ.

Βέβαια, οι δουλειές του σπιτιού, το πλύσιμο το χεριών και οι απρόσεχτες κινήσεις δε βοηθούν στο να έχεις και τόσο γερά νύχια.Ακολούθησε μερικές απλές συνήθειες και τα νύχια σου θα είναι και πάλι γερα

  • Διατήρησε κοντά νύχια μέχρι να δυναμώσουν
  • Φόρεσε γάντια όταν κάνεις δουλειές
  • Ενυδάτωση.Όπως σε κάθε συμβουλή ομορφιάς και περιποίησης, έτσι και εδώ υπάρχει η ενυδάτωση. Η ενυδάτωση παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στο πως μοιάζει η επιδερμίδα μας, το πρόσωπο μας, τα χέρια μας, τα νύχια μας. Ενυδάτωσε τον οργανισμό σου και αυτόματα όλα λειτουργούν καλύτερα. Για έξτρα ενυδάτωση μπορείς να πάρεις ένα μανό για ενυδάτωση των νυχιών.
  • Κρέμα χεριών. Συνεχίζοντας με το μοτίβο της ενυδάτωσης, καλό είναι να χρησιμοποιείς κρέμα χεριών. Τα ξηρά και άγρια χέρια φέρνουν πετσάκια, παρανυχίδες που αυτά με τη σειρά τους φέρνουν ένα κάρο προβλήματα για τα νύχια. Δε μεγαλώνουν όπως πρέπει, είναι αδύναμα και σπάνε.
  • Χρησιμοποίησε ασετόν με βάση κάποιο έλαιο. Από τις μεγαλύτερες ζημιές που μπορείς να κάνεις στα νύχια σου είναι να χρησιμοποιείς ένα ασετόν που έχει βάση του το αλκοόλ. Είναι εξαιρετικά κακό μιας επειδή με αυτόν τον τρόπο αφυδατώνεις τη ρίζα του νυχιού. Ως αποτέλεσμα μπορεί να είναι τα νύχια που ξεφλουδίζουν ή τα αδύναμα νύχια που σπάνε. Για αυτό το λόγο, πάντα να χρησιμοποιείς ένα ασετόν που έχει βάση κάποιο έλαιο.
Scroll To Top