Η Betina Goldstein μας δείχνει πώς να βάψουμε τα νύχια μας με το αριστερό χέρι

Η Betina Goldstein μας δείχνει πώς να βάψουμε τα νύχια μας με το αριστερό χέρι

 

Η Betina Goldstein, η διάσημη nail artist της Αμερικής, η οποία κάθε φόρα καταφέρνει να μας εκπλήσσει με τα μοναδικά σχέδια που δημιουργεί για τα νύχια,  αυτή τη φορά μας έδειξε πώς να βάψουμε τα νύχια μας με το αριστερό χέρι ή το δεξί αντίστοιχα εάν είστε αριστερόχειρας.

«Εδώ, λοιπόν, σας δείχνω πώς κάνω nail art με το άλλο χέρι (δεξί ή αριστερό). Μου παίρνει διπλάσιο χρόνο, καμιά φορά και περισσότερο, ανάλογα με το πόσο δύσκολο είναι το σχέδιο. Χρειάζεται υπομονή, εξάσκηση και κατανόηση πως θα γίνουν λάθη. Θα χρειαστεί να εκπαιδεύσετε τον εγκέφαλό σας ώστε να πάρει τον έλεγχο του άλλου χεριού σας.

Μια τεχνική που μου αρέσει, είναι να χρησιμοποιώ το κυρίαρχο χέρι μου για να βοηθάω το άλλο, κινώντας το πολύ απαλά ώστε να γλιστράει πιο εύκολα το πινέλο, εξηγεί η Betina στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Tip: «Για να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο στο άλλο χέρι σας, ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας αντί για το κυρίαρχο χέρι σας. Για παράδειγμα, στο χτένισμα ή όταν τρώτε με chopsticks κλπ», πρόσθεσε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top