Η Irina Shayk αποκαλύπτει το ρωσικό beauty μυστικό της

Η Irina Shayk αποκαλύπτει το ρωσικό beauty  μυστικό της

H Irina Shayk εκτός από το γονίδιο που πήρε από τη μητέρα της, πήρε και μερικά πολύ ωραία μυστικά ομορφιάς προκειμένου να διατηρήσει την ομορφιά της. Το top model από την Ρωσία έδωσε μια beauty συνέντευξη στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και αυτό το skincare μυστικό που η ίδια πήρε από τη μητέρα της και που θέλει να μεταδώσει και στην κόρη της.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να μεταλαμπαδεύσω στην κόρη μου μεγαλώνοντας όπως  το Less is more! Επίσης, θέλω να της μάθω να είναι ευτυχισμένη μέσα στην δική της επιδερμίδα και να είναι πάντα ευγενική με τους άλλους ανθρώπους. Και ακόμη ένα μυστικό από τη Ρωσία που εφαρμόζω εγώ και θέλω να μάθω και σε εκείνη είναι πως κάθε πρωί περνάω το πρόσωπό μου ένα ένα παγάκι» είπε η ίδια.

Το tip με το παγάκι λειτουργεί όπως η κρυοθεραπεία στο πρόσωπο που το τελευταίο διάστημα ακούγεται πάρα πολύ έντονα και που εφαρμόζεται είτε με ένα παγάκι είτε με κάποια ειδικά gadget όπως μπάλες οι οποίες μπαίνουν στην κατάψυξη και με αυτά κάνουμε μασάζ στο πρόσωπο με σκοπό να σφίξουν οι πόροι και να έχουμε πιο λεία επιδερμίδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top