Οι κανόνες που ακολουθεί πιστά η Jennifer Aniston για λαμπερά μαλλιά

Οι κανόνες που ακολουθεί πιστά η Jennifer Aniston για λαμπερά μαλλιά

 

O Chris McMillan, ο κομμωτής της Jennifer Aniston μοιράζεται μαζί μας τις συμβουλές που ακολουθεί πιστά η ηθοποιός για λαμπερά μαλλιά.

#1. Περιορίστε το λούσιμο

Παρόλο που οι περισσότερες γυναίκες έχουν την τάση να λούζουν τα μαλλιά τους καθημερινά, αυτό δεν βοηθάει την ποιότητα της τρίχας και ειδικά εάν έχετε βαμμένα μαλλιά, τα ξεβάφει γρηγορότερα. Για καθημερινή χρήση, προτιμήστε ένα dry shampoo, το οποίο απομακρύνει τη λιπαρότητα από το τριχωτό της κεφαλής, όπως άλλωστε συνηθίζει και η αγαπημένη ηθοποιός.

#2. Χρησιμοποιήστε μάσκες μαλλιών με διάρκεια

Ο Chris McMillan προτείνει στις γυναίκες να χρησιμοποιούν μάσκες μαλλιών και φαίνεται η Jennifer να ακολουθεί πιστά αυτή του την συμβουλή καθώς σε συνέντευξή της στο παρελθόν δήλωσε: «Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ τακτικά μάσκες για τα μαλλιά και το πρόσωπο.» Η αγαπημένη της είναι μία κρέμα νυκτός- θεραπεία που βάζει στα μαλλιά της λίγο πριν κοιμηθεί το βράδυ, η οποία δίνει σε αυτά extra λάμψη.

#3. Μειώστε τη χρήση προϊόντων styling

Άλλο ένα tip που έχει υιοθετήσει η Jennifer είναι ότι προτιμά να αφήνει τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά, ενώ μετά το λούσιμο πάντα χτενίζεται και εφαρμόζει κάποιο λαδάκι στις άκρες.

#4. Μην κάνετε υπερβολές

Αν μια λέξη δεν ταιριάζει στα hair looks της, σύμφωνα με τον κομμωτή της, είναι η υπερβολή αφού γνωρίζει καλά ότι το χτένισμα που την κολακεύει, είναι τα μακριά και λιτά μαλλιά μέχρι τους ώμους ενώ αγαπημένο της χτένισμα είναι τα beachy waves.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top