Η Kate Hudson είναι η νέα brand ambassador της La Mer!

Η Kate Hudson είναι η νέα brand ambassador της La Mer!

Για τον εορτασμό της δημιουργίας της θρυλικής Crème de la Mer, η Kate Hudson πρωταγωνιστεί στη νέα παγκόσμια digital καμπάνια της La Mer, «Ways to Love La Mer».

Με τη δική της φωνή, τα πάθη και τις εμπειρίες της, απεικονίζει τον τρόπο με τον οποίο μια τελετουργία ομορφιάς μπορεί να ξεπεράσει τα όρια του χρόνου και του τόπου.

Η καμπάνια που ξεκινά την 1η Μαρτίου, αποτελείται από πέντε ταινίες μικρού μήκους και «γεννήθηκε» ως ονειρική Οδύσσεια, μέσω των αξιών της μάρκας που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο για τις θεραπευτικές της ιδιότητες.

«Θυμάμαι τη μαμά μου να μου χαρίζει την Crème de la Mer ως χριστουγεννιάτικο δώρο όταν ήμουν ακόμα έφηβη» λέει χαρακτηριστικά  η Hudson. «Αμέσως είδα τεράστια βελτίωση στο πρόσωπό μου σε σχέση με το προϊόν που συνήθιζα να χρησιμοποιώ και από τότε δεν την άλλαξα ποτέ.»Ομοίως με τη La Mer, έτσι και η ίδια έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον ωκεανό. «Είχα πάντα μια βαθιά σχέση με τον ωκεανό. Έχει μια τόσο ισχυρή δύναμη και είναι πάντα εκεί για μας, ό,τι κι αν συμβεί.»

 

Scroll To Top