Η Lana Del Rey άλλαξε τα μαλλιά της - Δείτε το '90s inpired look της

Η Lana Del Rey άλλαξε τα μαλλιά της - Δείτε το '90s inpired look της

Την περίοδο της καραντίνας η Lana Del Rey επιχείρησε να χρησιμοποιήσει να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της με το γνωστό τρικ με το λεμόνι. «Όταν δεν έχεις καμία άλλη επιλογή από το να γίνεις ξανθιά επειδή ο Kevin Tracey και ο Jacob λείπουν και το μόνο που έχεις για να καλύψεις τις ρίζες σου για 9 εβδομάδες είναι λεμόνια», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram η τραγουδίστρια.

Τώρα που τα κομμωτήρια στην Oklahoma άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους, η Lana Del Rey αποφάσισε να εμπιστευθεί τους επαγγελματίες για να διορθώσουν το χρώμα των μαλλιών της.

Όπως δήλωσαν οι hairstylists της, Shelby Blankenship, Cierra Gonzalez και Kaylyn Lane, ο στόχος είναι μια ξανθιά champagne απόχρωση.

Η τραγουδίστρια όπως θα δείτε και παρακάτω με το νέο της hair look υιοθέτησε δύο από τα μεγαλύτερα hair trends της σεζόν. Συγκεκριμένα, έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, κάτι που κάνουν πολλοί celebrities τελευταία, ενώ οι μπροστινές τούφες είναι βαμμένες σε μια πιο ανοιχτόχρωμη ξανθιά απόχρωση, ένα '90s inpired look που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

Για του λόγου το αληθές...

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top