Η νέα Nars εορταστική συλλογή που θα θες να αποκτήσεις εδώ και τώρα

Η νέα Nars εορταστική συλλογή που θα θες να αποκτήσεις εδώ και τώρα

Τα NARS Cosmetics παρουσίασαν την νέα εορταστική τους συλλογή για το 2018, η οποία είναι εμπνευσμένη από την punk μόδα των ’70s. Η νέα limited-edition σειρά έρχεται σε υπέροχες συσκευασίες με studs και έχει μια επαναστατική αισθητική.

Ετοιμαστείτε για μια πανέμορφη συλλογή, γεμάτη τόσο με παλιές αγαπημένες όσο και με νέες limitd-edition αποχρώσεις. Ξεκινάμε με το NARS Powder Matte Lip Luster το οποίο κυκλοφορεί σε 6 limited-edition μεταλλικές αποχρώσεις, το NARS Spiked Audacious Lipstick σε 3 νέες limited-edition αποχρώσεις.
Τη NARS Provocateur Eyeshadow Palette με 6 ολοκαίνουργιες, limited-edition αποχρώσεις για ένα smokey eye loook, το NARS Powermatte Lip Clash Coffret με 4 different αποχρώσεις (ιδανικά για δώρα), την NARS Hot Tryst Cheek Palette με 6 αποχρώσεις, 2 ρουζ, 2 bronzer και 2 highlighter.
Tο  σετ NARS Velvet Matte Lip Pencil που έρχεται σε μια συσκευασία περιορισμένης κυκλοφορίας, και περιλαμβάνει από ουδέτερες μέχρι πιο έντονες και σκούρες αποχρώσεις. Το NARS Little Fetishes Set είναι το τέλειο δώρο, και έχει το ιδανικό μέγεθος για να να χωρέσει σε μια χριστουγεννιάτικη κάλτσα. Περιλαμβάνει ένα περιορισμένης κυκλοφορίας κουτί, με 2 μίνι προϊόντα.Το NARS Underground Velvet Lip Glide Coffret έρχεται σε 3 νέες αποχρώσεις, τις Camden Girls, Vandal και Banshee. Ένα άλλο αγαπημένο προϊόν είναι η NARS Orgasm Infatuation Palette, όχι μόνο για τα προϊόντα της, αλλά και για την θήκη της, η οποία είναι πανέμορφη, καθώς είναι σε rose gold απόχρωση και έχει studs.
Περιλαμβάνει το πολύ δημοφιλές bronzer Laguna, αλλά και το επίσης δημοφιλές Orgasm, τόσο σαν ρουζ, όσο και σαν πούδρα λάμψης.

Η NARS Voltage Highlighter Palette είναι ένα τρίο από highlighters, και την συλλογή ολοκληρώνει το NARS Uncensored Advent Calendar που περιλαμβάνει 24 από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας.

Scroll To Top