Η νέα, φθινοπωρινή καμπάνια της DKNY έχει τον τίτλο “TODAY I FEEL” και μας καλεί να νιώσουμε…o εαυτός μας! Η αυτοέκφραση ξεκινά με το να νιώθουμε κάθε συναίσθημα – το καλό, το κακό, το απερίγραπτο – και μεγιστοποιείται με την εμπειρία. Η DKNY μας προτρέπει να φορέσουμε αυτό που αισθανόμαστε και τα νιώσουμε όλα εις βάθος. Ντυνόμαστε για να εκφράζουμε την κάθε πλευρά μας. Κάνουμε τη δουλειά και το πάθος μας όταν δεν μας βλέπει κανείς, αλλά ακόμη και όταν είναι όλοι εκεί. Δεν ζητάμε άδεια. Είμαστε χωρίς φόβο ο εαυτός μας.

Για τη νέα της Φθινοπωρινή καμπάνια 2022, η DKNY έχει συμπεριλάβει ένα ευρύ και ιδιαίτερο καστ ταλέντων που περιλαμβάνει, το μοντέλο ιθαγενών Αμερικανών και ακτιβίστρια για την προστασία της γης Quannah Chasinghorse, τον παγκόσμιο πρωταθλητή ξιφομαχίας Miles Chamley-Watson, την ροκ σταρ και ακτιβίστρια Julia Cumming και την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια-στιχουργό Yendry μετατρέποντάς τους σε πρωταγωνιστές της “TODAY I FEEL” εκστρατείας. Η καμπάνια γιορτάζει και στηρίζει τη συναισθηματική άνεση και ελευθερία όλων όσων μοιράζονται την αλήθεια τους και εκφράζονται μέσω του ντυσίματός τους ανάλογα με το πως νιώθουν εκείνη τη δεδομένη στιγμή/ημέρα.

Μία άκρως εντυπωσιακή καμπάνια πολύ διαφορετικών μεταξύ τους ατόμων, που φωτογραφήθηκαν σε απροσδόκητα και δυναμικά πορτρέτα του φωτογράφου Sam Rock και σε creative direction του Edward Bowleg, αποτυπώνοντας τον ακατέργαστο και αισιόδοξο παλμό της Νέας Υόρκης. Τα ατομικά πορτρέτα έχουν ως φόντο διάφορες τοποθεσίες της πόλης, όπως το Lower East Side και το Brooklyn rooftop. Αγκαλιάζοντας το καλλιτεχνικό πνεύμα των πρωταγωνιστών, η καμπάνια αντανακλά την ενέργεια αυτή, αποτυπώνοντας τα μοναδικά συναισθήματα που προκαλούν αυτές οι τοποθεσίες. Οι λεζάντες σε κάθε φωτογραφία παρουσιάζουν μια σειρά από διαφορετικές διαθέσεις, εμπειρίες και ιδανικά των σύγχρονων Νεοϋρκέζων. Η Chasinghorse επέλεξε τη φράση “Today I Feel Mischievous“, η Yendry “Today I Feel Grateful“, ενώ η Cumming “Today I Feel Electric“.

Η DKNY μέσα από το δημιουργικό της καμπάνιας “TODAY I FEEL”, μας προτρέπει να απαντήσουμε ειλικρινά στο ερώτημα του πως αισθανόμαστε σήμερα. Για τις ανάγκες της καμπάνιας, οι πρωταγωνιστές φορούν ρούχα της νέας φθινοπωρινής συλλογής ενώ εκφράζονται μέσα από ένα σύνολο λεκτικών συναισθημάτων που απεικονίζουν την πραγματική τους διάθεση. Τα ρούχα της συλλογής, εντυπωσιακά και στο πνεύμα ενός φθινοπωρινού αισθήματος ελευθερίας. Καρό σακάκια, vegan δερμάτινα κομμάτια και statement πανωφόρια για εκείνη, αθλητικά σετ, μοντέρνα ραπτική και basic κομμάτια για εκείνον.

Έχουμε τη δύναμη να φοράμε αυτό που νιώθουμε και η DKNY μας ενθαρρύνει να εκφράσουμε κάθε πτυχή του εαυτού μας με τον τρόπο που ντυνόμαστε. Να μην αφήσουμε κανέναν να ορίσει ποτέ τι φοράμε ή πως νιώθουμε όσο σκληρά και αν προσπαθήσουν.

Μπορεί κάποιος να νιώθει αυτοπεποίθηση σε ένα μίνι φόρεμα με print, ενώ κάποιος άλλος να νιώθει cool με μία δερμάτινη καπαρντίνα και μπότες ή ακόμη να νιώθει χαλαρός με το σετ γυμναστικής του. Σκοπός της καμπάνιας είναι να δείξουμε αυτό ακριβώς που νιώθουμε.

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ψυχικής Υγείας (NAMI – National Alliance on Mental Illness), σχεδιάστηκε ένα μοναδικό custom “TODAY I FEEL” t-shirt που μας προτρέπει να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας. Καλεί τους καταναλωτές, αλλά και τους διάσημους να “φωνάξουν” τη ρευστότητα των συναισθημάτων τους, μέσω ενός συνεχή αγώνα για την αυτοέκφραση στην Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία, αλλά και κάθε ημέρα.

Το hashtag #IFeelDKNY ξεκινά το ταξίδι του ανά τον κόσμο, εμπνέοντάς μας να “φωνάξουμε προς τα έξω” αυτό που αισθανόμαστε!

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store (τηλ. 211 10 88 122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρική Διάθεση ‘Oμιλος Φάις: 211 10 88 400

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!