Ο Pharrell Williams μόλις λάνσαρε το δικό του skincare brand

Ο Pharrell Williams μόλις λάνσαρε το δικό του skincare brand

 

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει ένα trio gender-neutral και sustainable skincare προϊόντων με το όνομα «Three Minute Facial». 

«Το Humanrace Skincare δεν κάνει διαχωρισμούς με βάση τη φυλή ή το φύλο. Δημιουργούμε προϊόντα για ανθρώπους: Όλοι γεννιόμαστε με το ίδιο δέρμα και το Humanrace γιορτάζει αυτό ακριβώς», λέει ο Williams.

Το πρώτο βήμα του «Three Minute Facial» είναι το Rice Powder Cleanser, το οποίο δημιουργεί αφρό όταν αναμιγνύεται με νερό και περιέχει AHA. «Θέλουμε όλοι να έχουν αυτή την αλχημική αίσθηση όταν βλέπουν κάτι να μετατρέπεται από σκόνη σε αφρό», λέει ο τραγουδιστής-παραγωγός. «Σαν μαγεία, νιώθεις αυτή την αίσθηση στο δέρμα σου».

 

 

Καθώς πολλές φορές έχει αποδώσει τη νεανικότητα της επιδερμίδας του στην απολέπιση, το δεύτερο βήμα είναι το Lotus Enzyme Exfoliator με 8% γλυκολικό οξύ. Το τρίτο προϊόν είναι η Humidifying Cream, η οποία περιέχει squalane για βαθιά ενυδάτωση.

Το Humanrace δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την αγαπημένη δερματολόγο του Williams, Elena Jones, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τις skincare συμβουλές που του έχουν δώσει οι φίλοι του. Μία από αυτές προέρχεται από την Naomi Campbell, η οποία τον έμαθε να πλένει το πρόσωπό του με κυκλικές ανοδικές κινήσεις. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top