Πώς να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο μανικιούρ σας στο σπίτι σε 4 απλά βήματα!

Πώς να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο μανικιούρ σας στο σπίτι σε 4 απλά βήματα!

Ο κορωνοϊός μας έχει κλείσει όλες στο σπίτι με αποτέλεσμα κάποια ραντεβού σε κομμωτήρια και nail salons να έχουν αναβληθεί.

Τι γίνεται με το ημιμόνιμο μανικιούρ που έχετε στα νύχια σας εδώ και καιρό και θέλετε να αφαιρέσετε; Αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω tips και να κάνετε τα πάντα με προσοχή, ώστε να είναι πάντα υγιή αλλά και να μην τα φθείρετε.


Βήμα 1: Λιμάρισμα

Το πρώτο βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να λιμάρετε την εξωτερική επιφάνεια του ημιμόνιμου μανικιούρ σας.. Πρόκειται για μια διαδικασία που ονομάζεται buffing και την ακολουθούν πολλές nail artists, όταν θέλουν να αφαιρέσουν το ημιμόνιμο μανικιούρ σας.
 

Βήμα 2: Ασετόν και Βαμβάκι

Αρχικά, πάρτε cotton pads κι εμποτίστε τα με αρκετή ποσότητα από το ασετόν σας. Στη συνέχεια κολλήστε ένα σε κάθε νύχι του ενός χεριού και στερεώστε τα με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου.  Μόλις τελειώσετε με το ένα χέρι προχωρήστε στο άλλο.


 

Βήμα 3: Αφαίρεση

Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και τα βαμβάκια πολύ προσεκτικά και πάρτε ένα ειδικό εργαλείο σαν ξυλάκι με το οποίο θα αφαιρέσετε τα κομμάτια που έχουν αρχίσει να φεύγουν από μόνα τους. Αν ωστόσο δεν έχετε αυτά τα εργαλεία, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε μερικές οδοντογλυφίδες.

Βήμα 4: Απλώστε μια ενυδατική κρέμα

Αφού έχετε φτάσει σε αυτό το βήμα αισίως, απλώστε μια ενυδατική κρέμα στα χέρια σας και κυρίως στην επιφάνεια του νυχιού, ενώ εάν παρατηρείτε πως έχουν δημιουργηθεί πετσάκια μπορείτε να εφαρμόσετε ελάχιστο ελαιόλαδο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top