Για να πετύχετε το ιδανικό flawless skin που βλέπετε στις αγαπημένες σας celebrities αρκεί να ξέρετε πώς θα εφαρμόσετε σωστά το foundation, για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τη σωστή απόχρωση και μερικά ακόμη έξυπνα tips, που προτείνουν οι επαγγελματίες makeup artists και θα βρείτε παρακάτω.

1. Βρείτε τη σωστή απόχρωση

Για να βρείτε το καταλληλότερο προϊόν βάσης είναι να απλώσετε ελάχιστη ποσότητα στον λαιμό σας, που το δέρμα είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του προσώπου και όχι στο χέρι σας όπως συνηθίζεται.

2. Αφήστε τα πλάγια του προσώπου σας λαμπερά

Αφού έχετε εφαρμόσει το foundation, απλώστε πούδρα μόνο στο κέντρο του προσώπου σας, δηλαδή στη ζώνη Τ και στα πλάγια της μύτης αφήνοντας τις εξωτερικές πλευρές πιο φυσικές και λαμπερές. Με αυτόν τον τρόπο, η επιδερμίδα δείχνει αμέσως πιο φρέσκια και dewy.

3. Κάντε highlighting με μια ενυδατική κρέμα

Ως γνωστόν, τα κρεμώδη προϊόντα λάμψης μπορούν να χαρίσουν μια φυσική φωτεινότητα στην επιδερμίδα χωρίς να χρειαστεί να το προσπαθήσετε ιδιαίτερα. Σε αυτό το σημείο, δε θα σας πούμε να εφαρμόσετε κάποιο υγρό ή κρεμώδες highlighter, αλλά την ενυδατική σας κρέμα.

Αρχικά, πάρτε μια επαρκή για το πρόσωπό σας ποσότητα από τη moisturizing cream σας και ζεστάνετέ την λίγο στα δάχτυλά σας, για να γίνει πιο εύκολα η εφαρμογή. Στη συνέχεια, απλώστε την με ταμποναριστές κινήσεις στα ζυγωματικά σας. Πρόκειται για μια τεχνική που πολλοί επαγγελματίες makeup artists επιλέγουν να δοκιμάσουν, ενώ ταυτόχρονα δε σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες.

4.The ultimate revitalizing foundation tip

Όταν επρόκειτο να βγείτε έξω κατευθείαν μετά τη δουλειά, θα πρέπει να βρείτε πώς θα το ανανεώσετε για να μοιάζει η βάση σας κυριολεκτικά σαν καινούρια. Το απόλυτο tip για να το καταφέρετε αυτό βρίσκεται και πάλι στην ενυδατική κρέμα, που όλες έχετε στο νεσεσέρ.

How to: Πάρτε μια μικρή ποσότητα στα χέρια σας και απλώστε την πάνω από το foundation σας προσεκτικά. Με αυτόν τον τρόπο, θα ενυδατώσετε στο μέγιστο την επιδερμίδα σας. Στη συνέχεια, πάρτε λίγη ποσότητα από το foundation που χρησιμοποιήσατε το πρωί και καλύψτε όποια σημεία κρίνετε πως το χρειάζονται. «Κλειδώστε» με πούδρα ελεύθερης μορφής και κάπως έτσι η βάση σας θα είναι απόλυτα φρέσκια, σαν να βγήκατε μόλις από το σπίτι σας!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!