Πώς να μεγαλώσετε το σχήμα των χειλιών σας σύμφωνα με τους makeup experts

Πώς να μεγαλώσετε το σχήμα των χειλιών σας σύμφωνα με τους makeup experts

Για να μεγαλώσουμε το σχήμα των χειλιών μας θα πρέπει να επιλέξουμε ένα σε ουδέτερη, φυσική απόχρωση. Αφού ενυδατώσουμε τα χείλη με lip balm, θα ξύσουμε καλά το μολύβι και θα πάμε να πατήσουμε πάνω στο περίγραμμα.

Θα ακολουθήσουμε το σχήμα τους, ξεκινώντας από τη μέση του άνω χείλους και πηγαίνοντας προς τις άκρες και στη συνέχεια από τη μία άκρη του κάτω χείλους προς την άλλη και θα γεμίσουμε ελαφρώς και το εσωτερικό. Στη συνέχεια, θα επαναλάβουμε τη διαδικασία, πατώντας αυτή τη φορά πάνω στο περίγραμμα που έχουμε ήδη σχηματίσει και ελαφρώς έξω από αυτό. Αποφεύγουμε τις υπερβολές, καθώς το αποτέλεσμα θα φαίνεται ψεύτικο. Κάνουμε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις και διορθώνουμε αν χρειάζεται με μία μπατονέτα, την οποία έχουμε βουτήξει στο concealer.

Τέλος, βάφουμε τα χείλη μας με το χρώμα της επιλογής μας. Παίρνουμε ένα πινέλο χειλιών και αρχικά πατάμε στο περίγραμμα και στη συνέχεια πηγαίνουμε εσωτερικά. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε παραπάνω από μία στρώση για να έχουμε διάρκεια αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα στο χρώμα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top