Η Chiara Ferragni είναι η νέα brand ambassador της Lancôme

Η Chiara Ferragni είναι η νέα brand ambassador της Lancôme

Η Chiara Ferragni, «η πιο ισχυρή influencer μόδας» σύμφωνα με το Forbes, είναι η νέα μούσα του οίκου Lancome!

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Chiara θα εκφράσει από κοινού με τη Lancôme, τόσο στα Social Media  και μέσα από πολλές άλλες ενέργειες μέσα στη χρονιά, την αγάπη της για την ομορφιά, δίνοντας έμπνευση σε όλες τις γυναίκες.

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη για τη μοναδική αυτή συνεργασία με τη Lancôme. Αγαπώ τη μάρκα από όταν ήμουν μικρή και ζούσα στην Κρεμόνα. Το Trésor είναι το άρωμα των εφηβικών μου χρόνων. Σέβομαι και ασπάζομαι τις αξίες και την ιστορία της μάρκας. Πρεσβεύει το ιδανικό της ομορφιάς εκείνης που λειτουργεί σαν δίαυλος ευτυχίας -κι αυτό ακριβώς είναι και το δικό μου μάντρα. Νιώθω περήφανη που, μέσα από τα εγχειρήματα και την επιρροή μου, η Lancôme μου εμπιστεύτηκε τον ρόλο της Μούσας», εξηγεί η Chiara Ferragni.

Η Francoise Lehmann, Γενική Διευθύντρια της Lancôme International, είπε: «Η συνεργασία μας με την Chiara Ferragni συμβολίζει τη θέλησή μας να εμπνεύσουμε τις νέες γυναίκες, με πρότυπα με τα οποία να μπορούν να ταυτιστούν. Χάρη στη διεθνή αύρα της, η Chiara αποτελεί πρότυπο που συμβαδίζει με τον δυναμισμό και τον μοντέρνο χαρακτήρα -αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της Lancôme. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη λαμπερή αυτή γυναίκα, που αγγίζει τόσους πολλούς και συνδυάζει τόσο εύστοχα την κομψότητα με την ευφυΐα, για να επαναβεβαιώσουμε ότι η ευτυχία είναι η καλύτερη μορφή που μπορεί να πάρει η ομορφιά».

Scroll To Top