Tο πιο sexy fashion show του πλανήτη, το οποίο δεν είναι άλλο από το ετήσιο show της Victoria’s Secret, μόλις ολοκληρώθηκε. Η 23η επίδειξη μόδας του διάσημου brand εσωρούχων ήταν ακριβώς όπως την περίμεναν όλοι… φαντασμαγορική!

Τα sexy αγγελάκια εκτός από τις μοναδικές δημιουργίες έκλεψαν τις εντυπώσεις και με τα εντυπωσιακά beauty look τους!

Ανάλαφροι κυματισμοί στα μαλλιά και ultra-glowy makeup από την makeup artist Charlotte Tilbury τράβηξαν τα βλέμματα στο πιο διάσημο catwalk του πλανήτη.

Δες πώς θα υιοθετήσεις και εσύ το look, ακολουθώντας τα μυστικά της makeup artist Charlotte Tilbury και του hairstylist Anthony Turner που επιμελήθηκαν το look των μοντέλων!

Όπως ανέφερε η διάσημη makeup artist Charlotte Tilbury, έμπνευσή της για το makeup των μοντέλων αποτέλεσε το beauty look της Gisele Bündchen, το οποίο χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και λάμψη!

Makeup

Όπως ανέφερε η διάσημη makeup artist Charlotte Tilbury, έμπνευσή της για το makeup των μοντέλων αποτέλεσε το beauty look της Gisele Bündchen. Το οποίο χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και λάμψη!

Εκείνη και η ομάδα της, αφού προετοίμασαν την επιδερμίδα των μοντέλων με προϊόντα ενυδάτωσης, εφάρμοσαν ένα primer πριν την εφαρμογή του makeup στο πρόσωπο τους. Στη συνέχεια, επέλεξαν μια bronze παλέτα λάμψης για contouring ώστε να τονίσουν τα ζυγωματικά των κοριτσιών. Για ρουζ, προτίμησαν προϊόντα με κρεμώδη υφή σε ροζ και bronze τόνους για ένα φυσικό sun-kissed αποτέλεσμα!

Για τα χείλη διάλεξαν μια peachy nude απόχρωση. Αφού είχαν σχηματίσει πρώτα το περίγραμμα τους με ένα μολύβι χειλιών σε φυσικό χρώμα, ώστε να τα κάνουν να φαίνονται πιο γεμάτα.

Hairstyle

Σύμφωνα με τον hairstylist Anthony Turner το φετινό look ήταν είναι τελείως φυσικό – υγιή μαλλιά και χαλαροί κυματισμοί!

Για να πετύχουν το απόλυτο VS hairstyle, αρχικά εφάρμοσαν στα μαλλιά των μοντέλων ένα serum καθώς και ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα. Στη συνέχεια δημιούργησαν το κλασικό wavy look, χρησιμοποιώντας σίδερο ισιώματος. Τέλος, τύλιξαν τις μπούκλες σε rollers ώστε να είναι ανάλαφρες μέχρι το show!