Τα μυστικά για να αποκτήσετε το τέλειο ponytail της Ariana Grande

Τα μυστικά για να αποκτήσετε το τέλειο ponytail της Ariana Grande

 

Όποιος είπε πως το ponytail είναι το πιο εύκολο χτένισμα να έρθει να μας δείξει πως το κάνει. Στην πραγματικότητα τη μόνη φορά που έχουμε δει μία σωστή αλογοουρά είναι η φορά που την έχει φτιάξει κάποιος επαγγελματίας.

Ανακαλύψαμε τα παρακάτω tips από δηλώσεις που έχει κάνει ο κομμωτής Chris Appleton που είναι εκείνος που αναλαμβάνει τα χτενίσματα της Kim Kardashian και της Ariana Grande.

Βήμα 1: Στέγνωσε τα με το πιστολάκι κάθετα

Στέγνωσε τα μαλλιά σου με το πιστολάκι χτενίζοντάς τα με τη φορά που έχουν οι ρίζες τους. Βάλε ένα προστατευτικό για τη θερμότητα και εφόσον δεν είναι ήδη ολόισια στρώσε τα σημεία που χρειάζεται για να είναι εντελώς λεία.

Βήμα 2: Κάνε πρώτα το μισό ponytail

Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση. Πιάσε το μισά πάνω μαλλιά, από το ένα αυτί ως το άλλο, σε μία ψηλή αλογοουρά. Κράτησε τα με το ένα χέρι σου και με το άλλο βούρτσισε την κορυφή να στρώσουν καλά τα μαλλιά σου. Αν θέλεις μπορείς να έχεις από πριν τρίψει λίγο gel στα χέρια σου ώστε όπως πιάνεις την αλογοουρά να ασφαλίσεις το κράτημα και των πλαϊνών.Bήμα 3: Μετά πρόσθεσε και το άλλο μισό

Τώρα που έχεις τη βάση σου δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως καταλάθος χάσεις το σωστό σημείο. Για να ολοκληρώσεις την αλογοουρά βούρτσισε τα υπόλοιπα μαλλιά και ένωσε τα με το μισό που έχεις ήδη φτιάξει.

Βήμα 4: Δέσε καλά την αλογοουρά
Ο καλύτερος τρόπος για να λύσεις το πρόβλημα της χαλαρής αλογοουράς μετά από λίγη ώρα είναι να δέσεις τα μαλλιά σου σφιχτά με ένα λαστιχάκι. Πιάσε την αλογοουρά με το ένα χέρι σφιχτά και κοντά στη βάση και με το άλλο χέρι τύλιξε το λαστιχάκι και πέρασε το από τα μαλλιά.

Βήμα 5: Κάνε τις λεπτομέρειες

Κάλυψε το λαστιχάκι με μία τούφα από τα μαλλιά σου. Γύρισε τη γύρω από το δέσιμο και στερέωσέ τη στο κάτω μέρος με ένα τσιμπιδάκι.

Τώρα το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα παυσίπονο και είσαι έτοιμη (η σφιχτή αλογοουρά φέρνει πονοκέφαλο).

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top