Τι είναι το fallayage και γιατί θα θέλετε να το κάνετε αμέσως;

Τι είναι το fallayage και γιατί θα θέλετε να το κάνετε αμέσως;

 

Μέχρι τώρα ξέραμε το balayage, την τεχνική με την οποία τα μαλλιά αποκτούν ανταύγειες που μοιάζουν φυσικές σαν να έγιναν από τον ήλιο.

Το καλοκαίρι λοιπόν το λατρέψαμε στις απαλές σαμπανιζέ αποχρώσεις του που δείχνουν τέλειες με την μαυρισμένη μας επιδερμίδα, τώρα όμως έρχεται το Fallayage.

To Fallayage λοιπόν είναι η νέα ανανεωμένη εκδοχή του balayage για τον χειμώνα.

Υπάρχει σε διάφορες αποχρώσεις, όπως το μελί, το χάλκινο, το χρώμα του μαονιού, το κόκκινο και έναν απαλό συνδυασμό από ζεστές καστανές και μπεζ αποχρώσεις – κάνοντάς το ιδανικό σχεδόν για κάθε χρώμα μαλλιών.

Κατά τη διάρκεια των πιο ψυχρών φθινοπωρινών/χειμωνιάτικων μηνών, όλοι θέλουμε λίγη βοήθεια, ώστε η επιδερμίδα μας να δείχνει λαμπερή και υγιής. Το fallayage μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό. Οι θερμοί υπότονοι τονίζουν το ροζ στα μάγουλά μας, δίνοντας στο πρόσωπό μας μία φυσική λάμψη, χωρίς να χρειαζόμαστε ρουζ!

Επιπλέον, το fallayage περιλαμβάνει τόσες διαφορετικές αποχρώσεις, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για να αποκτήσεις έναν πραγματικά προσωπικό συνδυασμό, που ταιριάζει τέλεια στον τόνο της επιδερμίδας σου, το σχήμα του προσώπου σου και τον τύπο των μαλλιών σου.

  Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top