Το Halloween μανικιούρ της Chiara Ferragni είναι ότι καλύτερο έχουμε δει!

Το Halloween μανικιούρ της Chiara Ferragni είναι ότι καλύτερο έχουμε δει!

 

Η Chiara Ferragni ξέρει καλά πώς να μας εντυπωσιάζει με τα looks της. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες μας έχει τραβήξει την προσοχή και με τις beauty αλλαγές της, άλλοτε στα μαλλιά κι άλλοτε στο μακιγιάζ και στα νύχια.

Αυτή τη φορά θα σταθούμε στο πρωτότυπο Halloween μανικιούρ της. Μπορεί οι Halloween εορτασμοί να έχουν καταργηθεί φέτος σχεδόν σε όλες τις χώρες, ή να γιορτάζονται σε πιο ήπιους ρυθμούς λόγω των ιδιαίτερων περιστάσεων, αυτό όμως δεν μας σταματά από το να ονειρευόμαστε το μακιγιάζ, μαλλιά ή τα ρούχα που θα θέλαμε να φορέσουμε σε κάποιο κλειστό gathering.

Έτσι και η διάσημη Ιταλίδα influencer, αποφάσισε να κάνει ένα ιδιαίτερο μανικιούρ στα νύχια της, για να γιορτάσει έστω με αυτόν τον τρόπο το αμερικάνικο έθιμο.

Η Chiara έχει επιλέξει 5 διαφορετικά έντονα φλούο χρώματα για το κάθε νύχι, κι έχει ζωγραφίσει ένα μικρό σχέδιο  ένα φαντασματάκι στο καθένα, για να δώσει μια spooky νότα στο μανικιούρ της. Τη φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό του ο σύζυγός της Fedez, φυσικά για να πληροφορήσει το κοινό του για το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της influencer, και πιο συγκεκριμένα για το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Με λίγο ψάξιμο στο προφίλ της βρήκαμε και άλλες εικόνες της, στις οποίες φιγουράρει το Halloween μανικιούρ της:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top