Το μυστικό της ομορφιάς από την Medisei

Το μυστικό της ομορφιάς από την Medisei

Η MEDI SEI Α.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1998 και σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής και εμπορίας παραφαρμακευτικών προϊόντων. Με συνεχή, δυναμική άνοδο και λειτουργώντας από ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2008 και διακινεί μια ευρεία γκάμα επιτυχημένων εμπορικών σημάτων που, μεταξύ άλλων, αφορούν στην περιποίηση του δέρματος, στην αντιμετώπιση του ερεθισμένου λαιμού καθώς και στην φροντίδα τραυμάτων μέσα από την παροχή εξειδικευμένου επιδεσμικού υλικού.

Τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει με μεγάλη επιτυχία στην παραγωγή αμιγώς Ελληνικών προϊόντων όπως οι σειρές Summerline και Panthenol Extra, με την τελευταία να σημειώνει σημαντική επιτυχία οδηγώντας σε εξαγωγές της σειράς στον ευρωπαϊκό χώρο. Η σειρά Panthenol Extra περιλαμβάνει προϊόντα ποιότητας για την περιποίηση προσώπου και σώματος, ειδικά μελετημένα για στοχευμένη δράση και αποτελεσματικότητα. Η Medisei, με οδηγό τη συνεχή βελτίωση, έχει ως στόχο να εξακολουθήσει την ανάπτυξη και προώθηση προϊόντων που συνδυάζουν την καινοτομία και την ποιότητα με την μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του πελάτη.

H Orange Advertising έχει αναλάβει το σύνολο της επικοινωνίας της Medi Sei Α.Ε., ξεκινώντας τη συνεργασία τους με το επαναλανσάρισμα της PanthenolExtra.

Δοκιμάστε το σετ ολοκληρωμένης 24ωρης περιποίησης με 4 προϊόντα Panthenol Extra σε ειδική τιμή!

 

Face Cleansing Gel - Gel Καθαρισμού προσώπου για βαθύ καθαρισμό από ρύπους, λιπαρότητα και μακιγιάζ!

Day Cream - Ενυδατική Προστατευτική κρέμα ημέρας με δείκτη προστασία SPF15 και φίλτρο UVA! 100% μεγαλύτερη προστασία 88% βαθιά ενυδάτωση 84% βελτιωμένη όψη!

Triple Defence Eye Cream - Κρέμα Ματιών με Τριπλή Δράση κατά των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων. Ανακάλυψε το μυστικό για ένα νεανικό, πιο ξεκούραστο βλέμμα!

Night Cream - Κρέμα Νύχτας με προηγμένη σύνθεση Active Night Compleχ - Ανανέωσε τη δομή των κυττάρων στο πρόσωπο και το λαιμό ενώ κοιμάσαι! 96% ορατά αποτελέσματα από την 1η εβδομάδα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top