Τα Wellness Studio Pilates στα βόρεια προάστια γιορτάζουν!

Τα Wellness Studio Pilates στα βόρεια προάστια γιορτάζουν!

10 Χρόνια κοντά σας, με επαγγελματική στάση, αγάπη, γνώση, σεβασμό, αξιοπιστία, εξειδίκευση, διακριτικότητα και εμπιστοσύνη.

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι, γυναίκες και άνδρες ακόμη και παιδιά επιλέγουν την μέθοδο του Pilates. Είναι η μέθοδος εκγύμνασης που κρατά το σώμα σε άριστη φυσική κατάσταση και βασίζεται σε ένα σύστημα ασκήσεων διάτασης και ενδυνάμωσης. Εμπνευστής της ήταν ο Ελληνογερμανικής καταγωγής Joseph Hubertus Pilates. Ο ίδιος έλεγε ότι «σε 10 μαθήματα αρχίζεις να αισθάνεσαι την διάφορα , σε 20 μαθήματα την αισθάνονται και οι άλλοι, σε 30 μάθημα έχεις ένα καινούργιο σώμα».Ο σύγχρονος άνθρωπος λόγω της απαιτητικής του καθημερινότητας, δέχεται έντονη φυσική και πνευματική πίεση. Η φιλοσοφία του Pilates εστιάζεται παράλληλα στην άσκηση του μυαλού και του σώματος έτσι ώστε να υπάρχει συνεργασία για την καλή φυσική κατάσταση του ατόμου. Με αποτέλεσμα να μην ξεχνάμε τις καθημερινές μας υποχρεώσεις σε συνδυασμό με το πρόγραμμα του Pilates το οποίο ενσωματώνεται με το δικό σας.

H μέθοδος Pilates καλύπτει δύο πολύ βασικές ανάγκες:

-     -Ενδυνάμωση: Το pilates  δυναμώνει και τονώνει τους μυς , βελτιώνει τη στάση του σώματος και αυξάνει την ευλυγισία , ενώ παράλληλα  συντονίζει και ισορροπεί σώμα και πνεύμα.

-    - Αποκατάσταση/Φυσικοθεραπεία: Το Pilates έκτος από σημαντικό συμπλήρωμα για την λειτουργική εκγύμναση του σώματος είναι ταυτόχρονα και φυσικό μέσω αποκατάστασης . Αντιμετωπίζει το σώμα  ως σύνολο έτσι δεν προκαλεί τραυματισμούς με αποτέλεσμα να καθιστά την μέθοδο ως το πιο ασφαλή μέσο αποκατάστασης τραυματισμών και χρονιών παθήσεων. (Σκολίωση, Κύφωση, Κήλες , Μέση, Αυχένα, Mετεγχειρητικά, Αυτοάνοσα Νοσήματα : Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Ινομυαλγία, Ερυθηματώδη Λύκο κλπ).Στα Wellness Studio Pilates διοργανώνονται επίσης σεμινάρια Pilates σε γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, χορευτές και γενικά σε κάθε επαγγελματία που θέλει να ασχοληθεί με την μέθοδο σωστά, μεθοδικά και με πρακτική εξάσκηση. Συνεργαζόμαστε με την ίδια την εταιρία του Joseph Pilates την STOTT PILATES, παρέχουμε στους σπουδαστές τα βιβλία της STOTT PILATES και τα μαθήματα διεξάγονται σε μηχανήματα της STOTT PILATES (Reformer, Cadillac, Wunda Chair, Ladder Barrel).

Οι σπουδαστές εκτός από την θεωρία και την εξάσκηση που λαμβάνουν στα σεμινάρια, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσα πραγματικά μαθήματα θέλουν στα studio μας με διαφορετικές κατηγορίες ασκουμένων και διαφόρων προβλημάτων και απαιτήσεων.

Τα σεμινάριά μας δεν είναι «Σαββατοκύριακου», όπως τελευταία όλο και περισσότεροι «ειδήμονες» δηλώνουν ότι διδάσκουν pilates μέσα σε ένα διήμερο. Εμείς δίνουμε τον απαιτούμενο χρόνο στους σπουδαστές μας να ακούσουμε τις απορίες τους, να δουν καινούργια περιστατικά και πώς τα αντιμετωπίζουμε σε κανονικό μάθημα, να κάνουν πρακτική εξάσκηση στα μηχανήματά μας όσο επιθυμούν. Όλα αυτά γίνονται γιατί μόνο έτσι μπορούν να βγουν στην αγορά εργασίας ως σωστοί επαγγελματίες που θα δικαιώσουν τα όνειρά τους αλλά και τις δικές μας προσδοκίες και απαιτήσεις. Και φυσικά, με κάποιους από αυτούς συνεργαζόμαστε επαγγελματικά μετά το πέρας των σπουδών τους, στα δικά μας studio.

Οι χώροι μας είναι πλήρως εξοπλισμένοι με εξειδικευμένα όργανα pilates , οι συνεργάτες μας, είναι άρτια εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι κάτω από την συνεχή καθοδήγησή της Μαρίας Παπαδοπούλου (Φυσιοθεραπεύτρια-Κινησιοθεραπεύτρια του Πολεμικού Ναυτικού, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Στίβου στα 800μ. και επί χρόνια στέλεχος Εθνικής ομάδας και ιδιοκτήτρια των Wellness Studio Pilates). Η όποια στέκεται πάντα δίπλα σας ως σύμβουλος και καθοδηγήτρια των μυοσκελετικών προβλημάτων και για ο,τι χρειάζεστε ώστε να έχετε μια πιο βελτιωμένη φυσική και υγιεινή κατάσταση του σώματος σας και ενημέρωση για αντιμετώπιση νέων παθήσεων. Τα μαθήματα είναι εξατομικευμένα για τον κάθε ασκούμενο και πραγματοποιούνται σε ατομική μορφή (personal) και σε ολιγομελή τμήματα (group) από 2 έως 5 ατόμων.


Το Wellness Studio Pilates εγκαινίασε και την νέα συνεργασία στον πολυχώρο Highway Activity Center. Ο καινούργιος μας χώρος στη Νέα Κηφισιά, (Πηγών 35 και Ερυμάνθου, 17ο χιλ Ε.Ο Αθηνών –Λάμιας) διαθέτει όλες εκείνες τις προδιαγραφές ευρωπαϊκού τύπου studio pilates και τα μαθήματα γίνονται παράλληλα με μαθήματα Ρυθμικής Γυμναστικής (Ολύμπια Δραγούνη) και Καράτε (Δημήτρη Τριανταφυλλή) για τα παιδιά. Στόχος, αυτού του εγχειρήματος ήταν να ασκούνται ταυτόχρονα γονείς και παιδιά κατά την ώρα διεξαγωγής των μαθημάτων των παιδιών τους και να αξιοποιείται ο πολύτιμος χρόνος των γονιών. Σαφώς, ο χώρος μας εξυπηρετεί και κόσμο από την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.

Σας περιμένουμε!

Highway Activity Center


Πηγών 35 & Ερυμάνθου ,17ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών -Λαμίας (Ν.Κηφισιά)
M. +30 698 5812933
Τ. + 30 211 5550565
E-mail: info@highwaycenter.gr
www.higwaycenter.gr


Scroll To Top