Το καλοκαιρινό φρούτο που θα γίνει σύμμαχός σας στην απώλεια βάρους

Το καλοκαιρινό φρούτο που θα γίνει σύμμαχός σας στην απώλεια βάρους

Τα φρούτα περιέχουν βιταμίνες, φυτικές ίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν μια υγιεινή διατροφή και επειδή έχουν λίγες θερμίδες βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Μάλιστα σύμφωνα με την healthline.com. η κατανάλωση φρούτων συνδέεται με χαμηλότερο σωματικό βάρος και χαμηλότερο κίνδυνο για διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, καρκίνο και καρδιακές παθήσεις.

Ωστόσο σήμερα θα επικεντρωθούμε σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που θα γίνει σύμμαχός μας στην απώλεια βάρους.

Ο λόγος για τα κεράσια που έχουν αναρίθμητα οφέλη για την υγεία καθώς είναι γεμάτα με ρεσβερατρόλη, ένα αντιοξειδωτικό που έχει ορισμένες πολύ σημαντικές ιδιότητες που μπορούν να μεταμορφώσουν το σώμα.

Ερευνητές στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον ανακάλυψαν ότι τα ποντίκια που έλαβαν υψηλές δόσεις ρεσβερατρόλης ήταν σε θέση να μετατρέψουν το υπερβολικό λευκό λίπος στο σώμα τους σε καφέ λίπος, το οποίο μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό και να σε βοηθήσει να κάψεις περισσότερες θερμίδες.

Παράλληλα, ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια ανακάλυψαν ότι η λήψη συμπληρωμάτων ρεσβερατρόλης μείωσε την αύξηση βάρους και την απομετάλλωση των οστών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top