Οικονομικές λύσεις για να ανανεώσετε το σπίτι σας με στυλ

Οικονομικές λύσεις για να ανανεώσετε το σπίτι σας με στυλ

 

Το μπάνιο του σπιτιού μας είναι –συνήθως- το πιο μικρό δωμάτιο του σπιτιού μας. Το μικρό μέγεθος του δωματίου είναι ένας παράγοντας που δυσκολεύει πολύ τη γενικότερη διακόσμησή μας.

Το σημαντικό είναι να το μπάνιο μας, να απορρέει ηρεμία, καθαριότητα και προσωπικό στυλ!

Δες πώς με μικρά απλά βήματα θα ανανεώσεις το μπάνιο σου και θα του δώσεις μια νέα όψη:

#1 Βάλε φυτά

Υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα φυτά τα οποία μπορούν να ζήσουν στο μπάνιο και σε συγκεκριμένα και σε γλαστράκια για να μην λερώνουν. Λίγα μικρά φυτά σε κάποια εμφανή σημεία του μπάνιου σου και αμέσως θα αλλάξουν όλη την ατμόσφαιρα.

#2 Βάλε ράφια

Υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι όπως εσωτερικά ντουλάπια ή ράφια που μπορείς να προσθέσεις, για να οργανώσεις καλύτερα τον χώρο του μπάνιου. Σε κάθε περίπτωση, πριν αρχίσεις την οργάνωση, φρόντισε να έχεις ξεκαθαρίσει λίγο τι έχεις μέσα στο μπάνιο και πέτα οτιδήποτε έχει λήξει ή δεν χρειάζεσαι.

#3 Διακοσμητικά

Πάρε μικρά διακριτικά διακοσμητικά χώρου και βάλτα σε κενά σημεία. Προσπάθησε να υπάρχει συνάφεια με τα χρώματα του μπάνιου σου και να κινούνται στο ίδιο στυλ και την ίδια χρωματική παλέτα. Μπορείς αν έχεις τον κατάλληλο χώρο να βάλεις μέχρι και μικρά καδράκια στον τοίχο και αμέσως το μπάνιο σου θα γίνει πιο cozy.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


 

Scroll To Top