Περιηγηθείτε στο πολυτελές bed&breakfast ξενοδοχείο που άνοιξε ο πρίγκιπας Κάρολος στη Σκωτία

Περιηγηθείτε στο πολυτελές bed&breakfast ξενοδοχείο που άνοιξε ο πρίγκιπας Κάρολος στη Σκωτία

Την 1η Μαΐου ο πρίγκιπας της Ουαλίας άνοιξε το περίφημο «Granary Lodge», ένα πολυτελές bed&breakfast ξενοδοχείο, που έχει τη βάση του στο γραφικό Castle of Mey, στη Σκωτία, το μέρος, όπου και ταξιδεύει συχνά, περνώντας ιδιωτικές στιγμές ξεκούρασης, σχεδόν κάθε Αύγουστο.Το κάστρο αυτό εκτείνεται σε 30 στρέμματα βασιλικής γης, διαθέτει 10 υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι με θέα στη θάλασσα.


Σύμφωνα με τον Βρετανικό τύπο, το περίφημο «Castle of Mey», στη Σκωτία υπήρξε ιδιοκτησία της Βασιλομήτορος Ελισάβετ του Ηνωμένου Βασιλείου, από το 1952 έως και το 1996. Εκείνη είχε αγοράσει την τότε εγκαταλελειμμένη έκταση, αποφασίζοντας να την ανακαινίσει πλήρως. Στη συνέχεια, έγινε η κύρια κατοικία της μέχρι και τον θάνατό της. Ωστόσο, λίγο πριν πεθάνει, ήταν εκείνη, που τη δώρισε στο Καταπίστευμα Mey Trust της σημερινής Βασίλισσας Ελισάβετ.

Πρόσφατα, ο πρίγκιπας Κάρολος ανακαίνισε ολοκληρωτικά τη θρυλική κατοικία, μέσω του «Queen Elizabeth Castle of Mey» ιδρύματος, στο οποίο και είναι πρόεδρος, μετατρέποντας την σ’ ένα πολυτελές bed&breakfast.


Tο Granary Lodge αποτελεί μια εξαιρετική απόδραση, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, στην περιοχή Caithness, της Σκωτίας.

Όλοι οι χώροι του βασιλικού ξενοδοχείου είναι διακοσμημένοι με διαφορετικό στυλ, αλλά και λεπτομέρειες. Επιπλέον, το κεντρικό σαλόνι του κάστρου έχει θέα στη Βόρεια Θάλασσα, ενώ το ζεστό σπιτικό English Breakfast του ξενοδοχείου, που αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας τοπικά υλικά, συναρπάζει καθημερινά τους επισκέπτες.«Είμαστε ενθουσιασμένοι, που το όραμα του πρίγκιπα της Ουαλίας για το Granary Lodge υλοποιήθηκε και ελπίζουμε ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα ταξιδεύουν στη συγκεκριμένη περιοχή της Σκωτίας, με σκοπό να βιώσουν όσα προσφέρει» δήλωσε ο Robert Lovie, ο υπεύθυνος του Ιδρύματος του Κάρολου.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
Scroll To Top