Πώς να φτιάξετε χριστουγεννιάτικο στεφάνι με κουκουνάρια

Πώς να φτιάξετε χριστουγεννιάτικο στεφάνι με κουκουνάρια

Τα κουκουνάρια είναι πανέμορφα, γουρλίδικα και η φύση, μας τα χαρίζει απλόχερα. Εμείς, με λίγη φαντασία και με ότι έχουμε στο σπίτι μας,  μπορούμε να τα μεταμορφώσουμε σε ένα πανέμορφο και κομψό  χριστουγεννιάτικο στεφάνι.

Είναι εύκολο στην εκτέλεσή του και μπορείς να προσθέσεις σε αυτό οτιδήποτε θες!

Για να δημιουργήσεις το δικό σου στεφάνι από έλατο και κουκουνάρια θα χρειαστείς:

    Κουκουνάρια
    Κλαδιά από έλατο (αληθινά ή ψεύτικα)
    Φωτάκια με μπαταρία
    Σύρμα

Πάρε ένα κομμάτι σύρμα και σχημάτισε έναν κύκλο. Πάνω σε αυτό τον κύκλο δέσε περιμετρικά τα κλαδιά από έλατο, μέχρι να σχηματιστεί ένα όμορφο και πλούσιο στεφάνι από κλαδιά ελάτου. Για να δέσεις τα κλαδιά στο κεντρικό σύρμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις μικρά κομμάτια από σύρμα ή σχοινί.

Τώρα ήρθε η σειρά των κουκουναριών. Για να τοποθετήσεις αποτελεσματικά τα κουκουνάρια στο στεφάνι, θα πρέπει να περάσεις σύρμα στο κάτω μέρος τους και να τα δέσεις στα κλαδιά του στεφανιού σου. Υπάρχουν δύο μέθοδοι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Να τοποθετήσεις σύρμα σε κάθε ένα κουκουνάρι ξεχωριστά και να τα κολλήσεις ένα ένα στο στεφάνι σου ή να φτιάξεις ένα συρμάτινο στεφάνι με κουκουνάρια, όπως στην φωτογραφία.

Αφού τοποθετήσεις και τα κουκουνάρια, μπορείς να προσθέσεις τα φωτάκια με μπαταρία. Πέρασε με ακανόνιστο τρόπο τα φωτάκια στο στεφάνι σου και άναψε τα!

Το στεφάνι σου είναι έτοιμο!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top