Πρωτότυπα και εντυπωσιακά τραπέζια από περίεργα αντικείμενα

Πρωτότυπα και εντυπωσιακά τραπέζια από περίεργα αντικείμενα

Τι είναι τραπέζι; Ίσως η απάντηση να είναι απλή: μια σταθερή επίπεδη επιφάνεια σε ικανοποιητικό ύψος για να αφήνουμε επάνω του πράγματα. Συνεπώς βάσει αυτού του ορισμού, τα πάντα θα μπορούσαν να μετατραπούν σε τραπέζι με μόνο όριο το όριο της φαντασίας μας.

Το μεγάλο τύμπανο


Το έθνικ τύμπανο από δέρμα, η προβιά και η προτομή του κριαριού (χωρίς να γνωρίζουμε αν πρόκειται για celebrity κριάρι) δένουν αρμονικά και δίνουν ιδιαίτερο στυλ στον χώρο.Η προσθήκη της γυάλινης επιφάνειας κρίθηκε αναγκαία, καθώς εναλλακτικά κάθε φορά που θα ακούμπαγες κάτι, κάποιος θα πεταγόταν τρομαγμένος!

Την ίδια στιγμή δεν κινδυνεύει να λερωθεί το τύμπανο και ο δημιουργός του έδωσε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.Συνεχίζουμε μουσικά!

Με μοντέρνο ντραμ εδώ δημιουργήθηκε ένα ωραιότατο βοηθητικό τραπεζάκι. Η εταιρεία που έκανε την μετατροπή, ειδικεύεται σε έπιπλα, φωτιστικά και ρολόγια κατασκευασμένα ειδικά από ντραμς.

Τρίποδο και δίσκος

Απλά τα πράγματα: ένα τρίποδο γλάστρας και ένας δίσκος δημιούργησαν ένα πανέμορφο βοηθητικό τραπεζάκι, εύκολα και γρήγορα. Δεν είναι για πολύ βαριά πράγματα, οπότε δεν είναι άσχημη μια βάση από ξύλο, πάνω από τον δίσκο ή να τοποθετήσεις διπλό δίσκο!

Τραπέζι από περιοδικά

Συνήθως τα περιοδικά είναι πάνω από το τραπέζι, εδώ χρησιμεύουν ως βάση για το τραπέζι. Το μόνο έξοδο που έχεις να κάνεις, είναι ένα κομμάτι γυαλί και προαιρετικά κόλλα για τα περιοδικά ώστε να μην γλιστρήσουν! Μπορείς να κάνεις το ίδιο με παλιά εγκυκλοπαίδεια και εγγυημένη στατικότητα.Οι βαλίτσες φυσικά


Εύκολο και όμορφο «τραπέζι» από δύο παλιές βαλίτσες την μία επάνω στην άλλη. Την ίδια στιγμή εκτός από το τραπεζάκι του καφέ, αποκτάς και αποθηκευτικό χώρο! Το δέρμα άλλωστε δεν χαλάει με την πάροδο του χρόνου, αλλά ωριμάζει και ομορφαίνει!Δύο πόρτες είχε η ζωή

Και αυτή έκανε την μια τραπέζι. Μια τόσο όμορφη σκαλιστή πόρτα, αποτελεί το πιο όμορφο διακοσμητικό τραπέζι. Σίγουρα έχεις κάποιες δυσκολίες στο σερβίρισμα, λόγω της μη επίπεδης επιφάνειας, αλλά για κάτι τέτοιο αξίζει κι ας σερβίρεις πάντα σε δίσκο (ή να έχεις έναν μόνιμα επάνω ως βάση σερβιρίσματος)!Η επίθεση των (Ραπτο)μηχανών


Δύο διαφορετικές ραπτομηχανές, δύο διαφορετικές προσεγγίσεις. Η πρώτη είναι κατασκευασμένη από μέταλλο και ξύλο, ενώ η δεύτερη από χυτό σίδηρο.Πολύ πιο εντυπωσιακή η δεύτερη, για αυτό και τοποθετήθηκε τζάμι από πάνω, ώστε να μπορείς να απολαύσεις όλη την περίτεχνη κατασκευή της.
Πηγή: decoration.gr

Scroll To Top