Γιατί είναι καλό να βλέπουμε πορνό;

Γιατί είναι καλό να βλέπουμε πορνό;

Μια μελέτη του 2008 έδειξε τις επιπτώσεις του σκληρού πορνό σε Δανούς άνδρες και γυναίκες και διαπίστωσε ότι οι ερωτηθέντες ερμήνευσαν την προβολή της σκληρής πορνογραφίας ως ωφέλιμη για τη σεξουαλική τους ζωή, τη στάση τους απέναντι στο σεξ, τις αντιλήψεις αλλά και τη στάση τους απέναντι σε άτομα του αντίθετου φύλου, για τη ζωή γενικά και συνολικά.

Παράλληλα ο αυνανισμός έχει αποδειχτεί πως κάνει πολύ καλό στην υγεία μας καθώς αυξάνει τη γονιμότητα και μας κάνει καλύτερους ερωτικούς συντρόφους.  

Σύμφωνα με το Planned Parenthood, ο αυνανισμός απελευθερώνει τη σεξουαλική ένταση, μειώνει το στρες, βοηθά στο να κοιμάσαι καλύτερα, βελτιώνει την αυτοεκτίμηση και την εικόνα που έχεις για το σώμα σου, βοηθά στη θεραπεία σεξουαλικών προβλημάτων, ανακουφίζει από τις κράμπες της περιόδου και τη μυϊκή ένταση ενώ ενισχύει τον μυϊκό τόνο στην πυελική και πρωκτική περιοχή, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες των γυναικών για ουρολοίμωξη, ακράτεια και άλλα.

Στους άνδρες από την άλλη, ο αυνανισμός βοηθά στη μείωση του κινδύνου καρκίνου του προστάτη.

Το πορνό σε βοηθά να σπάσεις το ταμπού των ερωτικών επιθυμιών και να νιώσεις πιο άνετα με αυτές. Με απλά λόγια, η πορνογραφία μειώνει το στίγμα και την ντροπή που μπορεί να αισθάνεσαι όταν έχεις κάποιες συγκεκριμένες φαντασιώσεις, φετίχ ή επιθυμίες σου. Επίσης μπορεί να σε βοηθήσει να τις πραγματοποιήσεις πιο εύκολα δείχνοντάς σου τον τρόπο.

Τέλος, μπορείς να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε ανάβει στο σεξ, χαζεύοντας τις διάφορες κατηγορίες πορνό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top