Μέσα στην πολυτελή μπουτίκ αρωμάτων του οίκου Celine στο Παρίσι!

Μέσα στην πολυτελή μπουτίκ αρωμάτων του οίκου Celine στο Παρίσι!

Από το καλοκαίρι είχα διαβάσει ότι ο πολυτελής γαλλικός οίκος μόδας Celine θα άνοιγε μία Haute Parfumerie στο Παρίσι. Έτσι κι έγινε και αυτό που είδα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί πραγματικά με εντυπωσίασε.

Μιλάμε για μία μπουτίκ αρωμάτων που εντυπωσιάζει περισσότερο πέρα από τις κορυφαίες μυρωδιές για το design της. Αυτή η κολεξιόν αποτελείται από 11 αρώματα που χωρίζονται σε ημέρας και νυκτός. Η κατηγορία ημέρας περιλαμβάνει τις μυρωδιές «Parade», «Saint-Germain-Des-Pres», «Dans Paris», «Cologne Française», «La Peau Neue», «Bois Dormant», «Rimbaud» και «Eau De Californie», ενώ η νυκτός τα «Black Tie», «Reptile» και «Nightclubbing».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εν λόγω αρώματα είναι εμπνευσμένα από τον καταξιωμένο φωτογράφο Hedi Slimane και μπορεί κανείς να τα μυρίσει στην οδό 390 rue Saint-Honoré. Μάλιστα το προσωπικό του μαγαζιού προτείνει οι πελάτες να μην δοκιμάζουν πάνω από 3 αρώματα, για να μη «ζαλιστούν» από τις πολλές μυρωδιές.

Το design τόσο του χώρου όσο και των ίδιων των αρωμάτων έχει χαρακτηριστεί ως μοντέρνο και μίνιμαλ.

Τα αρώματα τοποθετούνται σε γυάλινα ράφια με έντονες γωνίες κάτι που αμέσως κάνει τον χώρο μεγαλύτερο, ενώ το εσωτερικό είναι στα χρώματα του χρυσού, θυμίζοντας μπουκαλάκια από λικέρ και ουίσκι.

Το εντυπωσιακό είναι επίσης ότι μέσα στο κατάστημα υπάρχουν και πραγματικά έργα τέχνης μοντέρνων καλλιτεχνών όπως των Luisa Gardini, Søren Sejr και Camilla Reyman.

 Αν λοιπόν βρεθείτε στο Παρίσι και θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία υψηλής αισθητικής ξέρετε πού θα πάτε.

Φιλιά ΚΙΜ

Instagram Account: kimkilian1981

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top