«Τα Ύστερα Του Κόσμου» Το τραγούδι των τίτλων αρχής της επιτυχημένης σειράς «Η Γη Της Ελιάς»

«Τα Ύστερα Του Κόσμου» Το τραγούδι των τίτλων αρχής της επιτυχημένης σειράς «Η Γη Της Ελιάς»

Με ένα συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο με τίτλο «Τα Ύστερα του Κόσμου», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία η Ελένη Ζιώγα, η  πολυδιάστατη καλλιτέχνιδα και στιχουργός δεκάδων μεγάλων και κλασικών επιτυχιών που όλοι έχουμε αγαπήσει και έχουμε τραγουδήσει.

Κίνητρο για την επιστροφή αυτή ήταν η γνωριμία της με το  συναρπαστικό μουσικό σύμπαν του χαρισματικού και αγαπητού στο κοινό συνθέτη και τροβαδούρου Χρίστου Στυλιανού, που υπογράφει και τη μουσική  του τραγουδιού.

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο δημιουργών βρήκε την ιδανική του ερμηνεία στη σπουδαία φωνή της Ασπασίας Στρατηγού, που, με τη δωρικότητα και τον λυρισμό της, ανακαινίζει στο σήμερα την παράδοση του γνήσιου λαϊκού μας τραγουδιού.

Με το μοναδικό αυτό τραγούδι, που ακούγεται και στους τίτλους της επιτυχημένης  τηλεοπτικής σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» και μιλάει ήδη στις ψυχές χιλιάδων ακροατών,  η Panik Oxygen  έχει τη χαρά να εγκαινιάζει τη μελλοντική της συνεργασία τόσο με την ερμηνεύτρια όσο και με τους δύο δημιουργούς.

Δείτε το official lyric video:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top