Αυτή είναι η γυναίκα που δάγκωσε την Beyonce στο party του Jay-Z!

Αυτή είναι η γυναίκα που δάγκωσε την Beyonce στο party του Jay-Z!

Λύθηκε το μυστήριο που απασχόλησε εδώ και μήνες τη σόουμπιζ στην Αμερική, σχετικά με το ποιος δάγκωσε την Beyonce, σε ένα πάρτι που είχε διοργανώσει τον περασμένο Δεκέμβριο ο σύζυγος της, Jay-Z.

 Όλες οι εκπομπές στην Αμερική είχαν ασχοληθεί με το θέμα ενώ στο Twitter είχε γίνει trend με το hashtag #whobitbeyonce και όλοι έψαχναν να βρουν ποιος ήταν ο «δράστης». Η ηθοποιός και κωμικός Tiffany Haddish έκανε την αποκάλυψη, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην δημοσιογράφο Lacey Rose από το Hollywood Reporter.

Tiffany Haddish

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Tiffany Haddish αποκάλυψε πως ήταν μπροστά στο περιστατικό και πως η ηθοποιός, Sanaa Lathan, ήταν αυτή που δάγκωσε τη Beyonce.

Sanaa Lathan

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, η κωμικός τη ρώτησε αν γνώριζε την ταυτότητα του «δράστη».

 Η Lacey Rose απάντησε ότι πίστευε ότι ήταν η Lathan, προκαλώντας ένα χαμόγελο στην Haddish, το οποίο επιβεβαίωσε τις υποψίες της. Η 38χρονη ηθοποιός είπε τότε: «Είμαι πολύ καλή φίλη με την θετή της μητέρα και τον πατέρα της Stan, ο οποίος είναι παραγωγός και σκηνοθέτης και ήταν νευριασμένοι μαζί μου. Μου έλεγαν “γιατί να το κάνεις αυτό στην οικογένεια; Οι μαύρες ηθοποιοί πρέπει να μένετε ενωμένες, είναι τόσο δύσκολο για σας να βρείτε δουλειά, γιατί να της καταστρέψεις την καριέρα;”».

«Όμως δεν προσπάθησα να την καταστρέψω», είπε η Haddish για τη Sanaa Lathan.

«Ποτέ δεν είπα το όνομά της. Προσπάθησα απλά να πω πώς η Beyoncé με βοήθησε στο να μην πάω φυλακή εκείνο το βράδυ. Θα μπορούσα να χάσω την καριέρα μου».

 

 

Scroll To Top