Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Λύγισε on air μιλώντας για τη Λένα Δρόσακη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Λύγισε on air μιλώντας για τη Λένα Δρόσακη


Η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Δευτέρας υποδέχτηκε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στο πλατό της εκπομπής της, ο οποίος ήταν και ο πρώτος καλεσμένος της μετά την καραντίνα.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύντροφό του Λένα Δροσάκη, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

«Εμείς πρέπει να είμαστε καλά. Συνδεθήκαμε δύο άνθρωποι που ίσως να είμαστε και από διαφορετικούς κόσμους. Αυτοί οι κόσμοι όμως ενώθηκαν. Φέραμε τις ζωές μας, τα τραύματά μας και αγκαλιαστήκαμε. Αισθάνομαι ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Αλλά πρώτα πρέπει να είμαστε εμείς καλά. Πέρασα κι εγώ από πολλά στάδια. Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ξεκίνησα ψυχοθεραπεία κι αυτό με βοήθησε και με βοηθάει ακόμα..."."Μου λέγανε και παλιά να το δοκιμάσω και για κάποιον λόγο το απέφευγα. Με ηρέμησε, με έκανε να δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου έφερε πολύ ωραία πράγματα στη ζωή μου, όχι μόνο στη δουλειά μου. Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι και τυχερός που χόρτασα και πολλά και μεγάλα πράγματα».

Ο ηθοποιός προς το τέλος της συνέντευξης δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι το φύλο του μωρού λέγοντας: «Περιμένουμε αγοράκι και πιστεύω ότι αυτό το μωρό θα μου φέρει και άλλα δώρα στη δουλειά».

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

 

Scroll To Top