Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αν δεν ήταν ο Νίκος Κοκλώνης θα την είχα κάνει από αδυναμία να ζήσω»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αν δεν ήταν ο Νίκος Κοκλώνης θα την είχα κάνει από αδυναμία να ζήσω»

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή μια αναδρομή που έκανε στην καριέρα του, θέλησε να μιλήσει δημόσια για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη ζωή του αλλά και να ευχαριστήσει τον Νίκο Κοκλώνη για τη στήριξη που του έδειξε.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, όσα χρόνια κι αν ζήσω, το πώς απροβλημάτιστα με βοήθησε και με βοηθάει. Έχω να δώσω πράγματα. Ο Νίκος ξέρεις ποια ήταν η πρώτη του κουβέντα; “Νιώθω ότι σε προσβάλλουν και πρέπει να σε τιμήσω”, μου είπε. Αυτό το πράγματα το είδα και στο J2US απέναντι σε τραγουδίστριες, τραγουδιστές, με πόσο τρόπο, ευγένεια και λεπτότητα, τιμά αυτούς που έχουν προσφέρει. Εγώ ποτέ μου, μέχρι να φύγω, δεν θα ξεχάσω του Νίκου αυτή τη συμπεριφορά», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Για εμένα τέτοιες ευαισθησίες είναι χαμένες και θα πρέπει να τις κρατήσουμε στη χούφτα μας, ως κόρην οφθαλμού. Το κάνεις με έναν τρόπο και μου λέει “είμαι χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος και είναι τιμή μου που συνεργάζομαι”. Στην ουσία, είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος και είναι τιμή μου που με βοηθάει ένας άνθρωπος που έχει διεγνώσει τις ανάγκες, δεν τις προβάλει, δεν τις κάνει σημαία και τις κάνει σαν εκτίμηση. Αυτό δεν υπάρχει σήμερα, που ο ένας πατάει επί πτωμάτων.

Όφειλα να το πω, δεν κάνω “γλείψιμο” και πάντα ήμουν με τους καναλάρχες και ήταν η χειρότερή μου. Αλλά του Νίκου αυτή η αθόρυβη, σταθερή στάση, που με βοηθάει και προσωπικά, γιατί αλλιώς θα την είχα κάνει αν δεν ήταν ο Νίκος, θα είχα αποχωρήσει από αδυναμία να ζήσω. Δεν είναι ότι ξαφνικά πήρα δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, πήρα δεύτερη ευκαιρία με φύλακα άγγελο. Είναι πάρα πολύ σπουδαίο να μιλάμε για τέτοια πρόσωπα και τέτοια πράγματα στην τηλεόραση» πρόσθεσε ο  Ανδρέας Μικρούτσικος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top